En iyi Windows Phone 7 cepleri!

Windows Phone 7'nin gücünü arkasına alan en iyi cep telefonları ile tanışmaya hazır mısınız?

Windows'lu cep harikaları!

Windows Phone 7 ile beraber Microsoft, akıllı telefon piyasasında önemli bir oyuncu haline geldi. Windows Mobile işletim sistemi de hayranları arasında seviliyordu ancak Android ve iPhone kadar kullanıcı dostu değillerdi.

Windows Phone 7 bunu Facebook entegrasyonu, temiz dokunmatik ara yüz ve çoklu ortam işlevleriyle değiştirdi. E-posta ve Exchange desteğini de unutmayan WP7, resmi Microsoft Office uygulamalarına sahip olan tek mobil işletim sistemi. Bunun anlamı ise herkese göre bir WP7 cebinin bulunabileceği. İşte her türden en iyi Windows Phone 7 telefonları.

İş için en iyisi: HTC 7 Pro

Resmi Microsoft Office uygulamalarına sahip tek işletim sistemi Windows Phone 7 olduğundan, ofis dışındaki işlerinizi yapmak bu ceple ideal olabilir. 1GHz işlemci, yatay QWERTY klavyeye sahip cihaz 3.6 inçlik ekranı ile belgelerinizi rahatlıkla görüntüleyebiliyor.
HTC 7 Pro, iş kullanımı için ideal bir WP7 telefonu
Video için en iyisi: Samsung Omnia 7

720p video kaydedip çalabilen Omnia 7, AMOLED ekranı ve 480x800 çözünürlüğü sayesinde net görüntüler sunuyor. 16GB depolama alanı ise birçok eğlenceyi cebinize depolamanızı sağlıyor.

Fotoğraflar, boyut ve uygulamalar için en iyiler

Fotoğraflar, boyut ve uygulamalar için en iyiler
720p video kaydedebiliyor

Fotoğraflar için en iyisi: HTC 7 Mozart

8MP'lik kamerası, LED yerine sunulan Xenon flaşı sayesinde Mozart ile inanılmaz fotoğraflar çekmeniz mümkün.
720p video kaydedebiliyor
En iyi boyut: HTC HD7

HD7, 4.3 inçlik dev boyutuyla diğerlerinden kolayca ayırt edilebiliyor. Boyutun büyük olması ise telefonla olan etkileşiminizi oldukça kolaylaştırıyor.
720p video kaydedebiliyor
Uygulamalar için en iyisi: LG Optimus 7

Optimus 7'deki DLNA uygulaması ile fotoğrafları, müzik ve videoları cihazlarınız arasında akış yapabiliyorsunuz. Bu sayede fotoğraflarınızı örneğin TV'nizde çabucak görebilirsiniz. ScanSearch adındaki uygulama ise bulmak istediğiniz şeyleri telefonunuzu ona yönlendirerek aramanıza yardımcı oluyor.

En hesaplı ve mesajlaşmaya yönelik WP7'li cepler

En hesaplı ve mesajlaşmaya yönelik WP7'li cepler
Fiyatına göre çok iş yapıyor

En hesaplı: HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy'nin ilk üretilme amacı hesaplı bir telefon olmak. Cihaz, uç nokta ceplerdeki bakış açılarına sahip olmasa da 1GHz işlemcisi ve 480x800 çözünürlüğündeki ekranı ile göz dolduruyor.
Fiyatına göre çok iş yapıyor
Mesajlaşmak için en iyisi: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro, BlackBerry tecrübesini bir nevi Windows Phone 7'ye getiriyor. Portre QWERTY klavyesi, BlackBerry Torch'u hatırlatıor. Cihaz 4.1 inçlik AMOLED ekrana sahip.

Okuyucu Yorumları