Epson'dan yeni bir dijital fotoğraf makinesi!

Epson’ın yeni fotoğraf makinesi L-500V, 3 kez optik yaklaştırma, 5 mega piksellik çözünürlükle anında fotoğraf çekebilme, televizyon yayını kalitesinde video kaydedebilme gibi özellikleriyle dijital fotoğraf makinelerine yeni bir boyut getiriyor.

Epson'dan yeni bir dijital fotoğraf makinesi!

Epson’ın yeni dijital fotoğraf makinesi L-500V, kullanıcılarının fotoğraf çekme ve paylaşma alışkanlıklarını değiştirmekle kalmayacak, aynı zamanda fotoğrafçılık tekniklerini ilerletmelerini de sağlayacak özellikler taşıyor...

Epson L-500V dijital fotoğraf makinesi, şaşırtıcı bir 2.5 inç’lik Photo Fine ekran ve düşük sıcaklıklı, 256 ppi çözünürlük sunan polisilikon TFT teknolojisine sahip görüntü sistemini bünyesinde birleştiriyor. Bu özellikler ekranın sınıfındaki her üründen daha üstün olarak güç ışıklandırma koşullarında dahi net ve billur gibi parlak görüntü kalitesi için canlı renkler üretmesini sağlıyor.

Epson L-500V film modu kullanıcılara saniyede 30 çerçevelik VGA çözünürlüğü sunuyor. Photo Fine ekranının hızı standart bir a-si LCD’den 100 kat hızlı olduğundan harika ve akıcı bir film izleme tecrübesi yaşanmasına olanak sağlıyor. Ayrıca, Epson L-500V dijital fotoğraf makinesi kullanıcıların fotoğraf çıktılarını çok sayıda uyumlu Epson fotoğraf yazıcılarından alabilmesini sağlayan doğrudan baskı düğmesine de sahip.

Avrupa Ürün Müdürü Ernesto Monacelli “Bu fotoğraf makinesi sadece kullanıcılarının fotoğraf çekme ve paylaşma alışkanlıklarını değiştirmekle kalmayacak, aynı zamanda fotoğrafçılık tekniklerini ilerletmelerini de sağlayacak. Çünkü Photo Fine ekran fotoğraflarını anında ve daha önemlisi doğru şekilde değerlendirmelerini sağlıyor.“ diyor.

Fiyatı 382 Euro olan Epson L-500V, dijital fotoğraf makinesi ve yüksek netlikte foto ekranının yararlarını tek bir cihazda birleştiren şık tasarıma sahip bir dijital fotoğraf makinesi.

Epson L-500V’nin temel özelikleri:

• 2.5 inç’lik yüksek netlikte Epson Photo Fine ekran
• 256 piksel/inç’lik yüksek netlik
• 5 mega piksel
• 3x optik yaklaştırma
• Yayın kalitesinde film modu (VGA çözünürlükte 9,14m/saniye)
• PC/Mac bağlantıları için USB 2.0 yüksek hız
• USB DIRECT-PRINT
• Print Image Framer teknolojisi kullanıcılara kendi çerçevelerini ekleme imkanını verir

Okuyucu Yorumları