Epson'dan yeni çok yönlü 3LCD projektör

Ev, ofis ve sınıf gibi birçok farklı ortam için tasarlanan yeni Epson EMP-S3 projektör, küçük tasarımı ve geliştirilmiş özellikleriyle farklı uygulamaları hayata geçirerek yüksek kaliteli görüntüler sağlıyor.

Epson'dan yeni çok yönlü 3LCD projektör

Yüksek kalite ve düşük fiyat avantajı sağlayan projektörleriyle pazarda lider durumda olan Epson, EMP-S1H projektörün yükseltilmiş modeli EMP-S3’ü pazara tanıttı. Çok yönlü SVGA projektör EMP-S3, gelişmiş özellikleriyle farklı iş uygulamalarında fayda sağlıyor, eğitim sektöründe çözümler sunuyor ve ev ortamında eğlence amaçlı kullanılabiliyor.

EMP-S3’ün parlak ve ayrıntılı görüntüler sağlama özelliği, bu projektörü hem metin hem de görüntü ağırlıklı dosyaların yansıtılmasında ideal araç haline getiriyor. Epson’ın çift optimize yansıtma lambası (E-TORL) teknolojisine sahip olan EMP-S3, kendi fiyat sınıfındaki en hafif ve en parlak 3LCD projektörlerden biridir. E-TORL, elipsoidal bir yansıtıcıyı, küresel olmayan bir mercek ve özel açılı bir aynayla bir araya getirerek, ışık sızmasını ve kırılmasını en aza indirger. Böylece ışığı daha verimli bir şekilde toplar ve yansıtır. 1600 ANSI lümen’lik lamba ve 500:1’lik yüksek kontrast oranı, EMP-S3’ün keskin ve net görüntüler sağlamasını daha da kolaylaştırıyor.

Büyük, iyi tanımlanmış düğmeler EMP-S3’ün hem yeni başlayan, hem de profesyoneller tarafından kullanılmasını kolaylaştırıyor. Kaynak arama düğmesiyle EMP-S3, sinyalleri hemen tanıyor ve böylece herhangi bir kaynaktan yansıtma yapılmasını sağlıyor. Bu fiyat sınıfındaki diğer projektörlerden farklı olarak, EMP-S3 yüksek çözünürlüklü kişisel bilgisayarlarla uyumlu olarak çalışabiliyor.

Tam bir mobil cihaz olarak tasarlanan Epson EMP-S3, sadece 2.5 kg ağırlığında. Şık ve küçük tasarımı sayesinde toplantı odası, sınıf ve ev arasında çaba sarf edilmeden taşınabilen ürün, 5 saniyelik başlatma süresiyle toplantı ve derslerde zaman kaybını önlüyor. Ayrıca tek düğmeyle kapatma işlevi sayesinde, kullanıcılar projektörün soğumasını beklemek zorunda kalmıyor.

Epson, EMP-S3’ün işlevselliğini arttırmak için, kullanıcıların görüntüyü tercih ettikleri şekilde ekranda hareket ettirmelerini sağlayan görüntü kaydırma işlevini geliştirdi. Ayrıca iki hız modunda fan ile, kullanıcılar EMP-S3’ü farklı ortamlarda kullanabiliyorlar.

Epson EMP-S3 en son 3LCD teknolojisini kullanarak, birçok özelliğin benzersiz bir şekilde bir arada kullanılmasını sağlıyor. 3LCD projektörler, yeşil, mavi ve kırmızı olmak üzere üç ayrı sıvı kristal ekran kullanıyor. Üç rengin tümü kullanılarak görüntü sürekli olarak üretiliyor. Hızlı video modunda bile gözleri rahatsız etmeyen, pürüzsüz, net ve titreşimsiz görüntü sağlanıyor. Bu mükemmel ışık verimliliği projektörün sadece çevreyle dost olmasını değil, aynı zamanda üretilen sıcaklığın azlığı ve optik soğutma tasarımı sayesinde arıza meydana gelmesi ihtimalini de düşürüyor. En önemlisi, renkler aslına sadık şekilde üretiliyor.

Epson EMP-S3’ün temel özelliklerinin özeti:

• Yeni moda küçük tasarım
• Işıklı koşullarda net görüntü için 1600 ANSI lümen
• Hızlı başlatma (5 saniye) ve bir düğmeyle kapatma. (Soğutma süresi yok)
• Kaynakları tanıyarak herhangi bir kaynaktan yansıtmak için kaynak arama özelliği
• 2.5 kg Ağırlık
• Düşük fan sesi: 28dB (Düşük parlaklık modu)
• Temel işlevlere hemen ulaşmak için büyük ve iyi tanımlı düğmeler
• Projektörün yüksekliğini ayarlamak için tek ayaklı serbest bırakma kolu

Okuyucu Yorumları