Evde Hi-Fi ses kalitesi isteyenlere

Ev için tasarlanıyor; ama dünyanın en ünlü kayıt stüdyoları o ses sistemini kullanıyor...

Hi-Fi ses kalitesi için...

İngiltere'nin ve dünyanın en iyi ses üreticilerinden B&W yeni nesil 800 Diamond Serisini satışa sundu. İyi kombinasyon, son ses teknolojileri ve mükemmel estetik dizaynın bir arada bulunduğu 800 Diamond Serisi üst düzey kaliteyi arayanlar için geliştirildi.

Geçtiğimiz 6 yıl içerisinde sevilen 800 Serisi üzerindeki yapılan geliştirmeler ürünü B&W'nun kurucusu olan John Bowers'ın orjinal sinyalden hiçbir şey eksiltmeyen ve ilave etmeyen bir ürün tasarlama öğretisine daha yakınlaştırıyor.

800 Serisi uzun zamandır dünya yüksek uçlu ya da başka bir tabirle hi-end hoparlörler liginde bulunuyor. Ev için tasarlanmasına rağmen kalite ve performansı en üst düzeyde tutan dünyaca ünlü kayıt stüdyolarında da kullanılıyor. Abbey Road Londra, Skywalker Sound California bunlardan bazılarıdır.

Diamond tweeter teknolojisi

Diamond tweeter teknolojisi

B&W, diamond tweeter teknolojisini bütün seriye yayarak, 800 Serisinin performansını bütün seriye uyguluyor.

Diğer kritik ses detaylarında da yapılan geliştirmeler, tüm seriyi eski 800 Serisinden ciddi bir adım öteye götürmeyi amaçlıyor. Diamond tweeterla kullanılan yeni dörtlü mıknatıs tasarımı verimliliği arttırmış dinamik aralığını en üst performansa çıkartmak için tasarlanmış. Dış gövdeyi oluşturan yeni malzeme yayılım karakteristliklerini iyileştirmiş stereo sahne etkisinde kararlı bir açıklık sağlamaya yönelik. Yeni çift mıknatıs motor sistem sayesinde bas performansı iyileşiyor. Burada kullanılan neodyum mıknatısların etkisi ise çok büyük oluyor.

Bu yenilikçi tasarım bass sürücülerinin doğrusallığını arttırmış harmonik distorsiyonu düşürüyor. Ürünün toparlanmasında kullanılan küçük detaylardaki ciddi işçilik kaliteyi arttırmak için. B&W yeni tasarımı olan OFC terminaller sinyal kalitesini mümkün olan en üst seviyeye taşımak için tasarlandı. Tüm modellerin crossover'larında gümüş ve altın yeni tasarım kondansitörler kullanılmaktadır. B&W mühendisleri tarafından tek tek özenle seçilmiş kompanentler ses kalitesi etkileyici olarak arttırıyor.

B&W, 800 Diamond Serisi 7 hoparlör ve Rosenut, Cherrywood ve Piano Black'ten oluşan 3 renk seçeneğin, müzik severlere sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

İşte evdeki duruşa bir örnel

İşte evdeki duruşa bir örnel
Farklı bir açıdan bakış

Evinde hi-fi ses kalitesi duymak isteyenler için tasarlanmış bir ürün.

Okuyucu Yorumları