Evde kullanılabilecek en iyi spor - egzersiz mobil uygulamaları

Evde spor yapmak istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, bu mobil egzersiz uygulamaları size kolaylık sağlayacak.

Evde kullanılan spor uygulamaları

Evde spor yapmak en iyi aktivitelerden biri. Özellikle Corona Virüsü nedeniyle binlerce kişi evindeyken bu tarz uygulamalar oldukça yararlı olabilir. Siz de evinizde egzersiz yapabileceğiniz ya da düzenli olarak takip edebileceğiniz bir mobil uygulama arıyorsanız, sizler için birkaç önerimiz var.

En İyi iOS Spor Uygulamaları

En İyi iOS Spor Uygulamaları

Sağlık Bakanlığı "Formda Kal Türkiye" isimli mobil uygulamasıyla oldukça beğeni toplamıştı. Kalori cetvelinden kilo verme önerilerine kadar pek çok özelliği bulunan bu uygulamayı hem AppStore'dan hem de PlayStore'dan indirerek kullanabilirsiniz.

iPhone kullanıcıları için AppStore'da en fazla puan alan ve en beğenilen 5 spor/fitness uygulaması şu şekilde:

  • 1- 30 GÜNLÜK ZORLU FİTNESS GÖREVİ

Evde istediğiniz zamanlarda egzersiz yapabileceğiniz bir uygulama olan 30 Günlük Zorlu Fitness Görevi uygulaması AppStore'da en fazla puan alan uygulamalardan biri.

Apple Health ile senkronize edilebilen bu uygulama, her gün zorluk derecesini arttırararak ilerliyor ve 30 günde fit bir görünüme kavuşulacağını vaadediyor.

30 günlük fitness görevi

  • 2- NİKE TRAINING CLUB

Nike Training Club uygulaması antrenman ve fitness planı sunan bir AppStore uygulaması. Tüm vücudu çalıştıran 185'in üzerinde ücretsiz antrenman sunan bu uygulama yine AppStore'un en fazla puan alan uygulamalarından biri.

nike

  • 3- ADIM VE KALORİ SAYACI

AppStore'da beğenilen uygulamalardan biri de Adım ve Kalori Sayacı uygulaması. Pil tüketimi konusunda GPS izleme olmadığı için tasarruf edildiğini ifade eden uygulama grafiklerle ne kadar adım attığınızı ve kalori yaktığınızı gösteriyor.

adım ve kalori sayacı

  • 4- EV EGZERSİZİ

Ev Egzersizi uygulaması "Kişisel Eğitmeniniz Evinize Gelsin" sloganı ile evde spor yapmak isteyenlere sesleniyor. 10 günlük bir program sunan bu uygulama hatırlatıcı ile spor zamanınızı unutmamanızı da sağlıyor.

ev egzersizi

  • 5- EGZERSİZ ANTRENMANI PLANI

Egzersiz Antrenmanı Planı uygulaması ile kendi antrenman planınızı oluşturabilir, 3D kişisel eğitmen ile birlikte çalışabilirsiniz. Hazır egzersiz programları ile de haftalık takipli bir şekilde düzenli sporunuzu yapabilirsiniz.

Egzersiz Antrenmanı Planı

En İyi Android Spor Uygulamaları

En İyi Android Spor Uygulamaları

Android telefonlar için PlayStore'da en fazla puan alan ve en beğenilen 5 spor/fitness uygulaması şu şekilde:

  • 1- KİLO VERME EGZERSİZLERİ - 30 GÜNDE KİLO VER

Fazla kilolu veya eklem sorunları olanlara uygun seçenekleri ile beğenilen bir Playstore uygulaması. Ekipman gereksinimi duymadan kilo verip kas yapılabileceğini ifade eden bu uygulama 30 günlük program sunuyor.

KİLO VERME EGZERSİZLERİ

  • 2- EV EGZERSİZLERİ - EKİPMANSIZ

Diğer egzersiz uygulamalarında olduğu gibi "Ev Egzersizleri-Ekipmansız" uygulaması da kısa sürede fit bir vücuda ulaşacağınızı vaadediyor. Uygulama Android kullanıcıları tarafından PlayStore'da en fazla beğenilen uygulamalardan biri.

EV EGZERSİZLERİ EKİPMANSIZ

  • 3- 30 GÜNDE KİLO VER

30 günde kilo ver uygulaması diyet planları ve egzersiz programları ile 30 günde kilo verilmesi için uygun ortamı hazırlıyor. Yine PlayStore'da en fazla puan alan uygulamalardan biri.

30 GÜNDE KİLO VER

  • 4- 30 GÜNDE BAKLAVA KARIN KASI

30 Günde Baklava Karın Kası uygulaması ağırlıklı olarak karın kası çalıştıran, göbek eriten antrenmanlarla bir ayda baklavalarınızın ortaya çıkacağını vaadediyor. PlayStore'un en fazla puan alan uygulamalarından biri...

30 GÜNDE BAKLAVA KARIN KASI

  • 5- BACAK EGZERSİZLERİ - EVDE İNCE BACAKLAR

Bacak Egzersizleri - Evde İnce Bacaklar uygulaması, bacaklarınızı incelteceğiniz, uyluk içi yağlarını yakmanıza ve daha iyi bir vücut şekline kavuşmanıza yardımcı olan antrenman planı sunuyor.

EVDE İNCE BACAKLAR

Okuyucu Yorumları