FaceTime macerası kötü bitti!

Apple'ın FaceTime'ı, herhalde daha önce kimsenin başına bu kadar büyük bir iş açmamıştır!

FaceTime macerası kötü bitti!

Evlilik teklifleri, insanların hayatlarındaki en önemli ve en hatırlanır anlardan biri olarak kabul edilir. Bu yüzden de insanlar, bu etkinliği mümkün olduğunca özel ve hatırlanır yapmak için ellerinden geleni yapıyor. Ancak nelerin akılda kalacağını kontrol etmek, ne yazık ki mümkün olmuyor. Bu noktada da Michael Banks'ın yaptığı teklif karşımıza çıkıyor.

Banks, şehrin koyunda bulunan ve şehrin ismini aldığı yaklaşık 180 metre yüksekliğindeki simgesel kayaya tırmanarak kız arkadaşına Apple'ın FaceTime'ı aracılığı ile evlilik teklifinde bulundu. Her ne kadar bunun oldukça etkileyici bir çaba olduğunu söylemek mümkün olsa da, bu kayaya tırmanmanın yasak olması, bu etkileyiciliği bir miktar azaltmakta. Anlaşıldığı kadarıyla yerel halk bu yasağı sıklıkla ihlal etse de, Banks'ın kayadan geri inerken tercih ettiği rota biraz sorunluydu.

Morro Bay itfaiyesinden Todd Gailey'nin AP'ye söylediğine göre Banks, kayadan inerken çok daha dik olan, farklı bir rota izlemişti. Bu yüzden de, dik bir yamaçta, yerden 25 metre yüksekte, hiçbir yere gidemez halde kalmıştı. Banks'ın helikopter ile kurtarılması gerekmekteydi. Morro Bay İtfaiyesi henüz bir yorum yapmamış olsa da, kurtarma çalışmalarının fotoğraflarını Twitter üzerinden yayınlamış durumda.

Ancak yeni nişanlı tırmanıcının tek problemi iniş sıkıntısından kaynaklı oluşan utanç değil. Morro Bay şehrinin ABC News'e söylediğine göre Banks'in helikopter uçuşu ve bağlantılı diğer masrafları karşılaması gerekiyor. Ayrıca California State Parks'dan da bir uyarı cezası almış durumda.

Banks'in evlilik teklifi, umduğu gibi ilerlememiş olabilir. Henüz teklifinin kabul edilip edilmediği belli değilken, ortada daha önemli sorular ve sorunlar bulunmakta. Akla gelen ilk soru ise, yüz yüze bir evlilik teklifi mümkün iken, neden FaceTime ile teklif etmeyi tercih ettiği oluyor.

Okuyucu Yorumları