FIFA 2010 Demoları hazır; indirin!

Heyecanla beklenen FIFA 2010'un demosu nihayet hazır: İşte dikkat çekenler ve indirme bağlantısı...

FIFA 2010 Demo hazır!

FIFA 10'un demosu sonunda yayınlandı! Oyuncuların merakla beklediği oyun konsollardan sonra PC'leri de şenlendirecek. Bu oyunla birlikte oyuncular, artık Rus ligini de oynayabiliyor.

Gelişen FIFA 10'da oyuncu, sahadaki oyuncular üzerinde çok daha rahat kontrol sahibi oluyor. Animasyonlar geliştirilmiş ve etkileyici görünüyor. Önceki FIFA oyunlarına göre büyük aşama kaydedilmiş.

Ayrıca oyunun simülasyon yanı da gelişmiş fizik motoruyla güçlenmiş. Oyunda futbolcuları gerçekçi bir şekilde kontrol etmek gerekiyor; çünkü hem futbolcuların yetenekleri birbirinden farklı, hem de fizik kuralları oyuna çok iyi entegre edilmiş görünüyor.

FIFA 2010: İşte indirme bağlantıları...

FIFA 2010: İşte indirme bağlantıları...

Top sürmek
Gerçek 360 derece top sürme sistemiyle savunmadaki boşluklardan geçmek mümkün. Oyuncuların bu konuda yeteneklerini göstermek için daha fazla şansı var. Daha geniş top sürme dokunuşları ve çarpışma paylaşımı daha uzun ve sonucu daha az belirli top kapma mücadelelerine yol açıyor. Elbette demoda çekici görünen bu özelliklere oyuncular kendi notlarını verecekler.

Bu arada oyunun Xbox 360 ve PlayStation 3 sürümlerinin çok iyi göründüğünü, PC'deki grafiklerin konsoldakilere kıyasla zayıf kaldığını belirtmek gerekiyor.

Galerimizde FIFA 2010'un Xbox 360, PS3, PC, PS2, NDS ekran görüntülerini bulabilirsiniz.

PC Sürümü için
Oyunun 2GB'lık demosunu bağlantılardan indirebilirsiniz:

Download: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca destekli sürüm

Download: Rusça, Çekçe, Bulgarca ve Lehçe destekli sürüm

Okuyucu Yorumları