FIFA 2020 Hakkında Bilinenler ve Beklenenler

Henüz duyurulmayan FIFA 2020 hakkında neler biliniyor, oyundan beklenenler neler?

FIFA 20'den beklenenler!

Her ne kadar tarihin en popüler spor markalarından biri olsa da, 2020 sezonu için yeni bir FIFA oyunu henüz EA Vancouver tarafından doğrulanmış değil. Yine de oyunun geleceğine neredeyse kesin gözle bakılıyor.

FIFA 2020'nin geleceği platformlar, muhtemelen üç temel platform (PS4, Xbox One ve PC) olacak. Mobil platformlar ve Nintendo Switch, oyunun geleceği yan platformlar olabilir. PlayStation 5 ve Xbox Two'nun yayımının yaklaşması ile yeni nesil bir FIFA deneyimi beklenebilir. Oyun için beklenen çıkış tarihi ise her zamanki ile aynı.

On yılı aşın bir süredir yeni sezon FIFA oyunları Eylül ayının sonlarına doğru yayınlandı ve FIFA 2020'nin de aynı takvimi takip etmesi bekleniyor. En son iki FIFA oyunu, Eylül ayının son Cuma günü (29 Eylül 2017 ve 28 Eylül 2018) piyasaya sürülmüştü ve FIFA 2020'nin de 27 Eylül 2019 Cuma günü yayınlanması bekleniyor. Tabi ki FIFA oyunlarının adlarının bir sonraki yıla işaret ettiğini de hatırlatmakta fayda var. FIFA 20, 2019 yılında sunulabilir ancak oyun içerisindeki isimler gelecek sezona uygun olacaklar.

Oyunun henüz bir tanıtım videosu bulunmuyor. İlk videonun, E3 2019 EA Access etkinliği öncesinde sunulması bekleniyor.

EA geliştirme ekipleri, şu ana kadar FIFA'nın gelişimi hakkında pek fazla açıklama yapmış değiller. Herkes beklentinin farkında ve heyecanın başlaması için sadece EA'in duyurusu bekleniyor.

FIFA oyunları her yıl gelişiyorlar ancak genel formülde büyük bir değişim nadir rastlanan bir durum ve FIFA, son on yıldır gayet stabil bir duruma sahip. Eğer yakın bir zamandaki bir FIFA oyununu oynadıysanız, yeni bir sürümde yeni sistemlerde ustalaşmak için sadece birkaç aya bile ihtiyacınız olmayabilir.

Hayranların bekledikleri özellikler arasında ise kurgusal yıldız Alex Hunter'ın kariyerini takip eden karakter merkezli hikaye modunun genişletilmesi, dinamik hava sistemleri (maç sırasında başlayan veya duran yağmurlar gibi), kariyer moduna biraz daha derinlik getirecek değişiklikler, eski oyunlarda olan kendi takımını kurabilme özelliği bulunuyor.

Okuyucu Yorumları