Frozen 2 Heyecanı Dinmek Bilmiyor!

Frozen 2'nin fragmanının kırdığı büyük rekorun ardından, film hakkındaki beklentiler artarak devam ediyor!

Frozen 2 heyecanı dinmiyor

Frozen 2'nin fragmanı, Şubat ayı ortasında yayınlandığında gelmiş geçmiş en çok izlenen animasyon türü fragmanı olmuştu. Sadece ama sadece ilk 24 saat içinde yapımın fragmanı, yayınlandığı farklı platformlarda 116.4 milyon kişi tarafından izlenmişti.

Frozen 2, başka bir Disney yapımı olan The Incredibles 2'nin, 114 milyonluk izlenme sayısını ekarte etmeyi başarmış oldu. Aradan geçen günler ise, fragmanın yarattığı heyecanın dinmeyeceğini gösteriyor. Fragman, haber yayına hazırlanırken, sadece YouTube üzerinde 36 milyon izlenme oranına ulaşmıştı. IMDb ise, Frozen 2'yi, 2019 yılının en fazla gişe hasılatı elde edecek filmler sıralamasında 6. sıraya yerleştirdi.

2013'de gösterime giren Frozen muazzam bir gişe hasılatı elde etmişti. Filmin gişe hasılatı 1,3 milyar dolar seviyesindeydi. Yapımın devamında seslendirme kadrosu korunmuş. Idına Menzel, Kristen Bell (kendisini Mom TV serisinden tanıyoruz), Jonathan Groff, Josh GadIdina Menz ekibine; Wrestler'dan tanıdığımız Oscar adayı ve Altın Küre ödüllü oyuncu Idin Evan Rachel Wood ve Black Panther'dan tanıdığımız Sterling K. Brown katılmış.

Yapımın yönetmenliklerini Jennifer Lee ve Chris Buck ikilisi üstlenecek. Yapımcılık koltuğunda ise bol ödüllü Peter Del Vecho oturacak. Dünyanın en başarılı animasyonu olarak kabul edilen Frozen'ın devamı 22 Kasım 2019 tarihinde, tüm dünyada gösterime girecek.

Okuyucu Yorumları