Fujitsu, dizüstüne projektör ekledi!

Fujitsu, dizüstü bilgisayarlara takılabilen yeni mini projektörünü ortaya çıkardı!

Fujitsu laptopa bunu ekledi!

Fujitsu, diz üstü bilgisayarın modüler yuvasına takılabilen ilk projektörü piyasaya sundu. Dışa doğru katlanarak kullanıma hazır hale getirilebilen Fujitsu Dizüstü Projektörü ile harici lens veya kabloya ihtiyaç olmadan YouTube videolarını, tablolar ve slaytları herhangi bir yüzeye yansıtılarak paylaşılıyor. Böylece bir iş toplantısında sunumlar, projeksiyon makinesine bağlı kalmadan, kabloya ihtiyaç duymadan kolayca yapılabiliyor. 210 gram ağırlığı ile taşıma kolaylığı da sunan Fujitsu Dizüstü Projektörü, LIFEBOOK serisi dizüstü bilgisayarlarını donanımlı bir mobil-ofis haline getiriyor. Fujitsu Dizüstü Projektörü LIFEBOOK P771 ve LIFEBOOK S761 ürünleri ile birlikte kullanılabiliyor.

Bu minik projektörde yok yok

Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 ile uyumlu olan ürün, hemen her yüzeye görüntü yansıtabiliyor. Parlaklık ve optik kaydırma düzeltmeleri yerleşik düğmelerle yapılırken, lazer ışını teknolojisi yüksek kontrast ve renk derinliği sağlayarak manuel olarak ayarlanabilen odağı ile de keskin, net görüntüleri garantiliyor. Ses düzeyi 38 dBA olan projektör, 40 ANSI lümen ışık birimiyle de iyi görsel deneyimi sağlıyor. 30 inç boyutuna kadar görüntü yansıtabilen Fujitsu Dizüstü Projektörü, taşınabilir olmasının yanı sıra geleneksel projektörlerden daha güçlü olmasıyla dikkat çekiyor. SVGA (800x600) piksel grafik formatını destekleyen projektörün birinci sınıf ve kullanım tehlikesi olmayan bir lazeri bulunuyor.

Fujistu Dizüstü Projektör'le mobil sinema keyfi

Fujistu Dizüstü Projektör'le mobil sinema keyfi
Resmi büyütmek için üzerine tıklayın.

Fujistu Dizüstü Projektör'le mobil sinema keyfi

Çalışanların sunumlarını, videolarını kolayca çalışma arkadaşlarıyla paylaşmalarını sağlayan ürün, seyahat edenler için mobil sinema görevini de görüyor. LIFEBOOK diz üstü bilgisayarların daha esnek olmasını sağlayan projektör kullanılmadığı zaman ise modüler yuvaya ikinci bir pil veya DVD Super Multi sürücüsü takılabiliyor.

Fujitsu Türkiye İstemci Teknoloji Satış Yöneticisi Gökhan Özveren yeni bir dönemi başlatan akıllı projektörle ilgili olarak şunları söyledi:

"LIFEBOOK serisi ürünlerimizin hem iş hem de özel hayatta profesyonellerin en yakın arkadaşı olması için ürünlerimizi pratik ve akıllı eklentilerle zengin bir kullanım deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Dizüstü bilgisayar kullanan profesyoneller önemli bir toplantıya gittiklerinde bir projektörün olmaması, çalışmıyor olması veya bilgisayarlarına uyumlu olmaması gibi sorunlar yaşayabiliyorlar. Fujitsu Dizüstü Projektörü bu sorunlara ideal bir çözüm sunuyor. LIFEBOOK modellerinin mobil ofis özelliğini güçlendiren ürün, kullanıcıların kendi diz üstü bilgisayarlarından görüntü yansıtmalarını sağlıyor. Ürün aynı zamanda mobil sinema olarak da kullanılabiliyor. Bu ürünümüzün hızla 'olmazsa olmaz' listesine üst sıralardan gireceğine inanıyorum."

Dizüstü projektör modülü 1 Temmuz 2011'den itibaren Türkiye'nin de içinde yer aldığı Merkez Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Hindistan bölgesi ile İngiltere, İrlanda ve İskandinavya'da sipariş edilebilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları