Galaxy Note 5 ve S6 edge+'tan yeni çizimler!

Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+'tan sızan yeni çizimler ve fazlası, haberimizde...

Note 5'ten yeni çizimler!

Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+'ın ortaya çıkmasına sadece haftalar kaldı. Note 5'e ait modellerin kılıflarını daha önce görmüştük. Yeni sızan çizimler ise telefonlar hakkında yeni bilgiler verdi.

GSMArena'nın kılıf üreticisi ITSKINS vasıtasıyla sızdırdığı karelerde Galaxy Note 5 ve S6 edge+'e ait çizimler yer alıyor. Galaxy S6 edge'in "büyük ekranlı" sürümü olması beklenen Galaxy S6 edge+'a ait çizimden cihazın kamera çıkıntısının fark edilir seviyede olduğu anlaşılıyor. Telefon, beklenen USB Type-C'nin aksine, USB 2.0 şarj portuna yer veriyor. Hoparlör ve şarj portu ise S6 Edge'de olduğu gibi cihazın alt tarafında bulunuyor.

Galaxy Note 5 ve S6 edge+'tan yeni çizimler!

Note 5'e ait çizimde ise cihazın dış görünümünde neredeyse her şey aynı görünüyor. Tek fark, Galaxy Note 5'in kamerasının dışarıya doğru daha az çıkmış olması. Kamerayla ilgili bu farkın nedeni ise basit. Galaxy S6 edge yalnızca 6,9mm kalınlığındaki bir telefon iken Galaxy Note 5, 7,9mm kalınlığa sahip. Aradaki 1mm'lik fark, Samsung'a kamerayı saklama imkanı tanıdığı gibi, pil kapasitesini de geliştirme olanağı sunuyor.

Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note 5'in 12 Ağustos'ta tanıtılması, 21 Ağustos'ta piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları