Galaxy S24 Ultra'nın tasarımı ortaya çıktı

Samsung Galaxy S24'ün lansmanına yaklaşık iki ay kala çoğu donanım özelliği sızdırıldı. Ve şimdi de telefonun nasıl görüneceği ortaya çıktı.

Galaxy S24 Ultra'nın tasarımı ortaya çıktı

Galaxy S24'ün piyasaya sürülmesine sadece iki ay kaldı ve donanım özelliklerinin çoğu zaten sızdırıldı. Ancak Samsung'un yeni nesil amiral gemisinin heyecan verici özelliklerinin çoğunun yazılımdan geleceği söyleniyor. Samsung, insanların aramaları ve mesajları gerçek zamanlı olarak çevirmesine olanak tanıyacak bir AI özelliğini daha önce açıklamıştı. Şimdiyse, daha fazla yapay zeka ve tasarım özelliği ortaya çıktı.

Galaxy S24 Ultra'nın selefi Galaxy S23 Ultra ile büyük ölçüde aynı tasarıma sahip olacağı söyleniyor. Bununla birlikte, Ice Universe'den gelen bir görsele göre, daha ince ve daha düzgün çerçeveler de dahil olmak üzere daha da fazla optimizasyon getiren birkaç tasarım değişikliği var. Telefonun, camın titanyum çerçeveyle buluştuğu kısma doğru hafif bir kavisle düz bir ekrana sahip olduğu bildiriliyor.

@Tech_Reve'den gelen bir başka haberde, Galaxy S24'ün birçok temel özelliğinin yapay zeka ile destekleneceği iddia ediliyor. Görünüşe göre, karmaşık görevleri otomatik olarak yerine getirmek için proaktif olarak sonuçlar sunmak amacıyla kullanıcının sık kullandığı uygulamaları ve kullanım modellerini analiz edecek. Özelliklerden bazıları, hava durumu ve trafik koşulları gibi bilgiler sunmak için kullanıcının gideceği yeri ve seyahat süresini analiz etmeyi içeriyor.

Söylentilere göre Galaxy S24'ün bir diğer özelliği de telefonun istenen formatta bir e-posta oluşturabilmesi. One UI 6.1'de çeşitli işlevlere sahip başka yapay zeka özellikleri de olabilir. Samsung'un Galaxy S24'ü ilk yapay zekalı telefonu olarak pazarlayacağı söyleniyor. Şirket Gauss adlı kendi yapay zeka modelini geliştirdi ve Galaxy AI, Gauss'u kullanan yapay zeka asistanı olabilir.