Galaxy S7 için işler yolunda!

Samsung'un son amiral gemileri Galaxy S7 ve S7 edge, gösterdiği performansla parmak ısırtıyor!

Galaxy S7 için işler yolunda!

Samsung'un en yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, seleflerinden çok daha başarılı bir satış grafiği ortaya koyuyor. Geçtiğimiz Nisan ayında yayınlanan raporda, Samsung'un söz konusu modellerin piyasaya sürüldüğü ay içerisinde 10 milyonu aşkın cihaz siparişi aldığı ortaya çıkmıştı.

Yeni bir rapor ise Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge satışlarının Haziran sonu itibarilye 25 milyon üniteye ulaşacağı belirtiliyor. Güney Kore'de yayınlanan iki farklı rapora göre bu modellerin yakaladığı başarının ardında üç faktör yer alıyor: agresif pazarlama, iyi performans ve erken piyasaya sürme.

Güney Koreli yayın Pulse News'te yer alan habere göre Galaxy S7 edge'in satışları Galaxy S7'i geçmiş durumda. Galaxy S7 edge'in Galaxy S7'ye göre daha pahalı olması da firmanın bu satışlar sonucunda daha yüksek bir gelir bildirimi yapacağı anlamına geliyor.

Her iki modelin satışlarının yılın ikinci yarısında düşmeye başlaması beklenirken, firmanın 2 Ağustos'ta tanıtacağı Galaxy Note 7'yle toplam satışları arttırmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Okuyucu Yorumları