Galaxy S9 İçin İkinci Android Pie Betası Çıktı

Samsung, Galaxy S9 için ikinci Android Pie beta sürümünü yayınladı!

İkinci Pie betası yayınlandı

Samsung'un güncellemeler yapmaya devam etmesiyle, en yeni beta sürümü kesinlikle bazı iyileştirmeler getirecek. Test kullanıcılarından geri bildirimlerle, gerekli düzeltmeleri yapan Samsung, zamanı geldiğinde sorunsuz bir full sürüm yayınlama konusunda iddialı.

Samsung Galaxy S9 için kullanıma sunulan ve G960FXXU2ZRKL yazılım sürümüne sahip yeni Android Pie, sadece 700MB boyutunda. Dahası Kasım 2018 güvenlik düzeltmeleriyle beraber geliyor. Changelog, ayrıca bu sürümün ön kamera performansını geliştirdiğinden de bahsediyor. Yüzlerin parlaklığı, yazılana göre, arkadan aydınlatmalı koşullar için iyileştirilecek.

İlk betadan beri nelerin değiştiğini öğrenmek için ikinci Android Pie beta'sını kaçırmayın. Samsung, Ocak 2019'da yayınlanması beklenen ve Galaxy S9 ile Galaxy Note 9 için çıkacak olan Android Pie'yı piyasaya sürmeden önce birkaç beta sürümü daha yayınlayacak.

Bu beta programı şu an için Galaxy S9/S9+ ile sınırlı olsa da programın yakında Galaxy Note 9 için de başlatılacağı düşünülüyor. Samsung, Galaxy Note 9 beta programı için kısa bir süre önce kayıtları açmıştı. Bu da cihazın yakında Android Pie beta programının bir parçası olabileceğini gösteriyor.

Okuyucu Yorumları