Gamex oyun tutkunlarıyla doldu taştı!

Dev oyun fuarı, bu sene de oyunseverlerle doldu taştı! İşte etkinlikten detaylar...

Oyun tutkunları oradaydı!

Bu yıl 36.'sı düzenlenen Uluslararası COMPEX / GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı, 1 - 4 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Tüm dijital eğlence ve oyun sektörünün buluştuğu bu fuara, diğer yıllara nazaran artış göstererek 150.000 kişi katıldı.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan fuarda Türkiye'nin önde gelen oyun firmaları hazırladıkları sürprizlerle ziyaretçilerin keyifli bir gün geçirmesini sağladı. Gün boyunca Cengiz Han 2, ZombiRock, Divine Soul ve Kehanet gibi tüm yeni oyunları deneme fırsatı bulan gençler birbirleriyle yarıştılar.

Fuar katılımcıları arasında Joygame de vardı. Wolfteam ve Kehanet oyunlarına ayrı standlar kuran ve ziyaretçilerin oyunları rahatlıkla oynamalarını sağlayan Joygame'e ilgi oldukça büyüktü. Hit oyunlarının yanı sıra Yetkin Dikinciler'in seslendirdiği Aralık ayında lansmanları yapılarak açılacak yeni oyunları Cengiz Han 2 ve aksiyon dolu ZombiRock'ın tanıtımını yapan Joygame, 2012 yılı Nisan ayında yayınlamaya başlayacakları 3D gözlükle oynanabilen Türkiye'nin ilk gerçek 3 boyutlu oyunu Divine Soul oyunuyla da ziyaretçilere unutulmaz bir oyun ve eğlence deneyimi yaşattı. Divine Soul oyunu için Samsung'un 27 inçlik 3D gözlüklü monitörleri kullanıldı.

Fuar günleri boyunca tüm standları oyunla, eğlenceyle ve ziyaretçiyle dolu olan Joygame, oynayan, eğlenen her ziyaretçiye sürpriz hediyeler vermeyi ihmal etmedi. Her oyunu için sürpriz hediyeler belirleyen Joygame'in tüm fanları, Joygame'in renkli dünyasının parçası olmaya fuarda da devam ettiler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları