Google, Ailenizle Fotoğraf Paylaşmayı Kolaylaştırıyor

Google, aile paylaşma özelliğini çok daha fazla hizmetine taşıyor!

Google, paylaşımı genişletiyor!

Bugünden itibaren, Google'ın yayınladığı yeni güncelleme sayesinde artık ailenizi Google Photos, Google Keep ve Google Calendar'a dahil edebilirsiniz. Örneğin Google Photos'da bulunan aile paylaşımı özelliği sadece bir kaç dokunuş ile en son fotoğraflarınızı ailenizle paylaşmanızı sağlıyor.

Google Keep ise hatırlatmalar ve notlarınızı ailenizle paylaşmanızı sağlamakla kalmıyor, ayrıca notlarda değişiklikler yapmalarına da izin veriyor. Yani artık Keep'i kullanarak alışveriş listeleri hazırlayabilir ve markette aldığınız ürünleri listeden işaretleyebilirsiniz.

Google Calendar'ın aile güncellemesi ise uygulamayı resmen çevrimiçi ortak bir ajanda defterine çeviriyor. Tüm aile üyeleri günün ajandasına eklemeler, değişiklikler ve yorumlar ekleyebiliyor. Artık sırada kimin yemek pişireceğini, okuldan çocukları kimin alacağını, hafta sonu planlarınızı ailenizle paylaşabilirsiniz.

En fazla altı farlkı Google hesabı bir aile altında birleşebiliyor ve Google Play uygulamaları, Google Play Music, Family Link ve YouTube TV'nin erişimi paylaşılabiliyor.

Bu özellikler henüz Türkeye'de açılmadı, ancak Avustralya, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Japonya, Meksika, Yeni Zelanda, Rusya, İspanya, İngiltere ve ABD'de şu an güncelleme erişilebilir durumda.

Okuyucu Yorumları