Google'da değişim rüzgarı tam gaz...

Google'ın en çok kullanılan sitelerinden biri daha yenilendi: İşte o site ve göze çarpan yenilikler.

Google'da değişim rüzgarı!

Google, Google News'i yenilemeye kadar verdi. Temel olarak, yenilenmiş sayfa eskisine göre ilk bakışta aynı gözükebilir. Nitekim birazcık dikkatli bakıldığı zaman fark gözler önüne seriliyor.

Öncelikle Google, kullanıcılarına özel bir kişiselleştirme seçeneği sunmuş. Sayfanın hemen üst kısmında bulunan sekme yardımıyla kendimize özel alanları seçebiliyoruz. Dünya, İş, Teknoloji, Spor, Sağlık ve Eğlence başlangıçta göze çarpan seçenekler.

Devamındaysa Google, yaptığımız aramalarda ya da okuduğumuz haberler konusunda kendisini bu seçenekler doğrultusunda yönlendirerek, aslen merak ettiğimiz bütün başlıkları bize sunuyor.

Eklenen diğer özellikler

Eklenen diğer özellikler
Dünya Kupası sonuçları sağ altta

Sitenin sol tarafına eklenmiş olan Top Stories kısmındaysa yine ilgi alanımız olan konular hakkında yazılmış makaleler bulunuyor. Bu sayede en kısa yoldan konumuzla alakalı bilgilere ulaşabiliyoruz.

Sağ tarafa bakacak olursak da yine seçtiğimiz başlıklarla ilgili kısa ve önemli bilgileri bulabileceğiz. Mesela spor konusunda bir merakımız varsa sağ tarafta direk olarak Dünya Kupası sonuçlarını görebileceğiz.

Ayrıca hava durumunu merak edenler için de ufak bir menü yapılmış. Böylelikle sokağa daha teşekküllü çıkabileceğiz. Son olarak; Google'ın da sosyal paylaşım ağları konusunda bir atılım yaptığını görüyoruz. Yenilenen site üzerinden beğendiklerimizi; Facebook ve Twitter gibi ağlar üzerinden paylaşabileceğiz.

Okuyucu Yorumları