Google'ın tasarladığı evi gezdik!

Türkiye'ye gelen Google'ın evi Google House'ı canlı yayında adım adım gezdik! Tekrar izlemek için...

Google'ın evini gezdik!

İlgiyle takip ettiğiniz Google House'tan canlı yayınımız sona erdi; tekrar izlemek için buraya tıklamanız yeterli!

Teknolojinin sunduğu imkânları ev ortamının sıcaklığıyla bir çatı altında uygulamalı olarak toplayan Google House İstanbul'daydı. CHIP Online ise olay yerinden canlı olarak evin tüm detaylarını sizlerle paylaştı.

İletişim altyapısı Vodafone 3G ile sağlanan CHIP TechTalk Canlı Yayınlarında bu hafta sizlere Google'ın özel olarak hazırladığı çok özel bir evden seslendik. Google Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Öz ve CHIP Online Yayın Yönetmeni Cenk Tarhan Google House'ı beraber gezdiler ve bu evin özelliklerini 23 Mayıs 2014 / Saat 13.00'te sizlere aktadırlar.

Google'ın "akıllı evi" Google House'ı dip köşe sizlerle beraber gezdik, merak ettiğiniz konulara cevap aradık. Bir sonraki CHIP TechTalk canlı yayınımızda görüşmek üzere!

Google House nedir?

Günümüzde hayatımızın koşuşturması içinde istediğimiz bilgiye, zamandan ve mekandan bağımsız en kısa yoldan ulaşmak hepimiz için büyük önem taşıyor. İster TV'de yarışmada izlediğimiz bir sorunun cevabı, ister yeni açılan restoranın yeri veya misafire yapacağımız yemeğin tarifi, ister hava durumu, hiç fark etmez...

Google'ın hızlı çözümleriyle bireylerin yaşamının nasıl kolaylaştırdığına birinci elden tanıklık etme imkanı sunan Google House tüm dünyayı geziyor ve iletişim teknolojisinin nimetlerini bizlere gösteriyor. Bu gezi kapsamında istanbul'a gelen Google House'ı CHIP Online sayesinde canlı olarak gezebileceksiniz!

Okuyucu Yorumları