Greasemonkey ile Firefox'a güç katın!

Firefox için kullanıcılar tarafından hazırlanmış binlerce script'i Greasemonkey ile kolayca yönetin.

Firefox'a güç katın!

Yeni nesil tarayıcıların en güçlü özelliklerinden biri olan eklentiler ile ilgili tek sorun, çok fazla eklenti arasından en faydalı olanları seçebilme zorluğu. Hem tarayıcıyı, hem de sistemi işe yaramaz eklentilerle doldurmamak için tek çare ise farklı kaynakların tavsiye ettikleri eklentileri tercih etmek.

Ama farklı web sitelerinde kullanılmak üzere binlerce farklı script'i bir arada yönetmek amacıyla hazırlanmış olan Greasemonkey adlı bir eklenti ile tüm bu dertleriniz son bulabilir. Aramalarınızı geliştirecek, Facebook entegrasyonunu güçlendirecek, randevu planlarınızı internet üzerinden düzenlemenizi sağlayacak veya şu an aklınıza gelmeyen pek çok farklı görevi yerine getirebilecek ufak script'ler arayıp bulan Greasemonkey adlı Firefox eklentisi sizin eklentiler okyanusunda boğulmanızı önleyebilir.

Yapmanız gerekenler ve indirme bağlantısı burada

Yapmanız gerekenler ve indirme bağlantısı burada

Greasefire eklentisi ile daha da güçlendirebileceğiz Greasemonkey, Usercripts.org sitesi üzerindeki eklentileri tarıyor ve o anda gezmekte olduğunuz web sayfası ile uyumlu olan eklentileri size sağ tuş ile açılan menüden gösteriyor. Bundan sonra tek bir tıklama ile o sitede kullanabileceğiniz tüm script'leri sisteminize yükleyebilirsiniz.

Greasemonkey'yi şu adresten, ardından Greasefireşuradan yükleyebilir, bu eklentilerden bağımsız olarak Userscripts sitesini ise şuradan inceleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları