Harley Davidson müjdeyi verdi

Harley Davidson'ın uzun zamandır beklenen sıra dışı modeli için tarih, kesin olmasa da verildi!

Harley Davidson müjdeyi verdi

Harley-Davidson küresel talep kıdemli Yardımcı Başkanı Sean Cummings'in söylediğine göre şirket, önümüzdeki beş yıl içerisinde tüketiciler için bir elektrikli motor üretecek. Uzun zamandır LiveWire adını verdikleri elektrikli motosiklet prortotipi üzerinde çalışan Harley'in tüketicilere yönelik ilk modelleri de, böylece piyasada olacak.

Harley Davidson'ın bu duyuruyu yapmış olması, en azından 5 yıl sonra bu yeni araçla karşılaşacağımız anlamına geliyor. Harley-Davidson CEO'su Matt Levatich'in The Wall Street Journal'a söylediğine göre firma, şu anda batarya teknolojisinin gelişmesini beklemekte.

Harley-Davidson'ın güçlü bir marka görüntüsü var. Hatta bu görüntünün, belki de Dünya'daki en güçlü görüntülerden biri olduğu söylenebilir. Sonuç olarak Harley-Davidson'ı bilmeyen insan sayısı oldukça az. Analistler, firmanın başarısının "zamanla beraber değişebilmesine" ve genç satın alıcılara hitap eden pahalı motosikletler üretmesine bağlı olduğunu söylemekte. Elektrikli araç üretimine geçmek de bu yolda atılacak sıradaki adım olabilir...

Okuyucu Yorumları