Hem aksesuar, hem disk!

Adata'nın bu taşınabilir diski, aynı zamanda bir aksesauar! İşte USB 3.0'lı diskin özellikleri...

Hem aksesuar, hem disk!

DataStar, güçlü bir depolama ürünü ve aynı zamanda şık bir aksesuar olan ADATA SH12'yi satışa sundu. USB 3.0 arabirimini destekleyen ürünün şık kasası çizilmeye de dayanıklı.

ADATA'nın Türkiye distribütörü DataStar, taşınabilir disk ailesini sürekli yeniliyor. Son olarak ADATA'nın USB 3.0'lı SH12 modelini satışa sunan şirket, bu şık ürün ile 'trendy'leri hedefliyor.

Göz kamaştırıcı mavi ve elmas siyah olmak üzere iki renk seçeneği ile gelen ürün üç boyutlu kabartma yüzeyi ile şık bir aksesuara dönüşüyor. İnce hacimli ve USB 3.0 arabirimini kullanan bu disk sürücü en son ve farklı bir yüzey teknolojisi olan IMF teknolojisi ile üretilmiş. Bu nedenle de yüzeyi çizilmelere karşı dayanıklı ve parmak izi bırakmıyor.

500GB ve 1TB gibi güçlü kapasite seçenekleri sunan ürün, 162 gram ağırlığında. Boyutları ile her yere kolayca taşınabilen ADATA SH12, hızıyla da göz dolduruyor. USB 2.0'a göre veri aktarım hızını neredeyse üç kat artıran ürün saniyede 116.2MB veri aktarabiliyor.

Diğer ADATA depolama ürünlerinde olduğu gibi bu model de güçlü bir yazılım desteği ile geliyor. Bu yazılımlardan biri olan OStoGO, Windows 7 işletim sisteminin kolay yüklenmesini sağlıyor. Aynı zamanda taşınabilir depolama cihazlarını Microsoft Windows 7 yükleme DVD'sine dönüştürüyor. HDDtoGO yazılımı ise gerçek bir taşınabilirlik rahatlığı sunuyor. E-postalar dahil en sık kullanılan verileri senkronize ederek yedekleme kolaylığı yaratıyor. Ayrıca ADATA SH12 modelleri ile birlikte Norton Internet Security yazılımının 60 günlük deneme sürümü de ücretsiz olarak geliyor.

DataStar tarafından Türkiye'de satışa sunulan ADATA SH12 taşınabilir diskin bazı özellikleri ve fiyatı ise şöyle:

- 500 GB ve 1 TB kapasiteli
- 118 x 80 x 18.5 mm boyutlarında
- 162 gr ağırlığında
- Mavi ve siyah kapak seçeneği
- Yüksek hızlı USB 3.0 arabirimine sahip
- Microsoft Windows XP, Vista, 7; Mac OS 9x işletim sistemlerini destekliyor
- Fiyat: 500GB 89 USD+KDV

1TB 135 USD+KDV

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları