Hepsiburada.com yenilendi!

300.000 ürünün sunulduğu online alışverişin adresi Hepsiburada.com yenilendi!

Hepsiburada.com yenilendi!

Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezinde bugünlerde değişim rüzgârları esiyor. Hepsiburada.com, milyonlarca ziyaretçisini yenilenen yüzüyle karşılıyor.

Aylık ortalama 5 milyon 500 bin tekil kullanıcının ziyaret ettiği, Türkiye'nin en çok tercih edilen alışveriş sitesi Hepsiburada.com, artık yepyeni bir sayfa açıyor. Online alışverişin kolaylığını yaşamak isteyen herkese 36 farklı kategoride 300 binden fazla ürün sunan site; web sitesinin tasarımını baştan sona yeniliyor!

Ana sayfadan başlayan bu yenilenme süreci, Hepsiburada.com müşterilerine daha şimdiden pek çok kolaylık sağlıyor. Minimalist ana sayfa tasarımı sayesinde sitede dolaşırken gözünüz yorulmuyor, alışveriş yaparken kafanız karışmıyor. Kullanımı kolay menülerle aradığınız ürüne hızla ulaşıyor; kampanya ve özel fırsatları daha ilk bakışta görebiliyorsunuz.

Hepsiburada'nın yeni yüzü için tıklayın

Anlatım dili sadeleşiyor

Anlatım dili sadeleşiyor
Hepsiburada.com 1998'de kuruldu

Görünen o ki; Hepsiburada.com'un ana sayfasındaki görsel değişim, önümüzdeki günlerde diğer sayfalara taşınacak; anlatım dilinin de sadeleşmesiyle artık online alışveriş yapmak daha kolay ve daha eğlenceli hale gelecek.

Hepsiburada.com kurulduğu 1998 yılından beri online alışveriş sektörünün lideri olan Hepsiburada.com, 4500 m2'lik modern tesislerinde çalışan 160'ı aşkın genç ruhlu profesyonelle, 2 milyonun üzerinde kayıtlı üyeye hizmet veriyor.

Aylık ortalama 5 milyon 500 bin tekil kullanıcının ziyaret ettiği online alışveriş merkezinde bilgisayardan ev elektroniğine, tekstilden mobilyaya; toplam 36 kategoride 300 binden fazla ürün satışa sunuluyor. Hepsiburada.com, Deloitte ve Türkiye Bilişim Derneği gibi saygın kuruluşlarca elektronik ticaret sektörüne ilişkin verilen; "son 5 yılın en hızlı büyüyen şirketi", "en iyi online mağaza" gibi alanlarda çok sayıda ödülün de sahibi.

Basın bülteninden derlenmiştir