Her yerde kablosuz müzik keyfi

Logitech'in yeni ürünleri, müzik severlere istedikleri yer ve zamanda kablosuz müzik keyfi sunuyor!

Her yerde kablosuz müzik

Logitech UE Serisi'nin yeni ürünleri Logitech UE Mobile Boombox ve Logitech UE Boombox, müzik tutkunlarına istedikleri yer ve zamanda kablosuz ve kusursuz sesin yanı sıra, daha kolay müzik paylaşımı imkanı sunuyor.

Günümüzde müzik tutkunlarının tabletleriyle ya da akıllı telefonlarıyla gittikleri her yere müziklerini de yanlarında taşıdıklarını belirten Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, "Logitech UE Mobile Boombox ve Logitech UE Boombox, en sevdiğiniz şarkıları dinlemek, arkadaşlarınızla paylaşmak veya yeni favori müzikler keşfetmek için en doğru seçim" dedi.

Logitech'in kesintisiz bağlantıdaki uzmanlığının ve Ultimate Ears'in yüksek ses kalitesinin birleştiği yeni Logitech UE Serisi ürünleri, en iyi sesi sunmak için tasarlandı.

Logitech UE Boombox

Logitech UE Serisi'nin yeni üyesi Logitech UE Boombox ile akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kullanarak 15 metre uzaklığa kadar müzik dinleyebilir ve kontrol edebilirsiniz. Sekiz adet Bluetooth özelliğine sahip cihazla eşleşebilen hoparlöre, aynı anda üç ayrı cihazı bağlayabilir, cihazlardaki şarkı listeleri arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Sekiz özel ayarlı sürücüsüyle Logitech UE Boombox zengin, dengeli ve net ses deneyimi sunarken, aynı zamanda geliştirilmiş bas özelliği sayesinde gerçeğe en yakın sesi dinlenmenizi sağlıyor. Logitech UE Boombox şık tasarımı ve kolay taşıma özelliği ile müzik keyfi sunuyor.

Logitech UE Mobile Boombox

Logitech UE Mobile Boombox

Logitech UE Mobile Boombox

Logitech UE Serisi'nin diğer yeni taşınabilir hoparlörü Logitech UE Mobile Boombox, akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden müzik dinleme ve müziklerinizi 15 metre mesafeden kontrol etmenize olanak tanıyor. Logitech UE Mobile Boombox'ın iki mobil cihaza aynı anda bağlanabilme özelliği sayesinde, en sık kullandığınız iki cihazınızı bir arada kullanabilir, cihazlardaki şarkı listeleri arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

10 saate kadar müzik dinleme imkanı sunan Logitech UE Mobile Boombox, ses veya görüntülü aramalar için hoparlör olarak kullanıldığında ise, 20 saate yakın kullanım olanağı sağlar. Metal yüzeyi, canlı renkleri ve şık tasarımıyla dikkat çeken Logitech UE Mobile Boombox, kolay ve rahat taşıma özelliği ile müzik tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya aday.

Eylül 2012'de Avrupa'da Logitech UE Mobile Boombox'ın 99.99 € ve Logitech UE Boombox'ın 249.99 €'dan satışa sunulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları