HP'den: 5 Saniyede Selfservis Foto Baskısı!

HP, selfservis fotoğraf kioskları ve mağaza içi stüdyolarıyla, 35 milyar dolarlık perakende fotoğraf baskı pazarına hızlı bir giriş yaptı.

HP'den: 5 Saniyede Selfservis Foto Baskısı!

HP, perakende fotoğraf baskı pazarına çok hızlı giriyor. Çok yakında Amerika’daki pek çok mağaza zincirinde yer alacak selfservis fotoğraf kioskları ve mağaza içi stüdyolarla, HP kullanıcıları resimlerini daha uygun maliyetlere, daha kısa sürelerde basma fırsatı yakalayacaklar.

HP Photosmart Ekspres merkezleri, kullanıcıların, 5 saniye kadar kısa bir sürede 10x15 cm fotoğraflar basabilmeleri için özel olarak tasarlanmış bulunuyor. HP Photosmart Stüdyoları, müşterilerin hızla, yaratıcı fotoğraflar tasarlayabilecekleri ilk ve tek mağaza içi baskı çözümü. Kullanıcılar bu stüdyolardan, kesmekle veya farklı şablonlar üzerine yerleştirmekle uğraşmadan en fazla bir saat içinde fotoğraflarını alabiliyorlar.

HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, evde fotoğraf baskısında lider olan HP’nin şimdi de perakende fotoğraf baskısında iddialı olduğunu vurguluyor ve devam ediyor: “Kullanıcıların fotoğraf baskı ihtiyaçları her geçen gün değişiyor. HP’nin yenilikçi çözümleriyle, artık kullanıcılar ister evde, ister mağazalarda fotoğraflarını kendileri basma özgürlüğüne sahip.” Ergüder ekliyor: “2005’te dünyada 50 milyar fotoğraf çekildi, 2010 yılında bu rakamın 120 milyar olması bekleniyor.”

Yakın gelecekte fotoğrafların % 40’ı evde, % 40’ı perakende zincirlerinde, % 20’si ise İnternet üzerinden basılacak. HP, alışveriş merkezlerine, kulüp mağazalarına, süpermarketlere, eczanelere, fotoğrafçılık ve elektronik mağazalarına, ofis ürünleri mağazalarına ve fotoğraf hizmeti veren diğer binlerce merkeze HP fotoğraf çözümlerini getirecek. HP bu yeni gelişme ile tüketicilerine seçme şansı, kontrol imkânı ve konfor sağlayacak.

Kendin Çek, Kendin Bas!
HP’nin 1.4 milyar dolarlık “Ölçeklenebilir Baskı Teknolojisi” yatırımının son ürünü olan HP Photosmart Ekspres merkezleri, mürekkep püskürtmeli fotoğraf baskı teknolojisiyle çalışıyor ve 5 saniyede 10x15 cm boyutlarında baskı yapabiliyor. Kullanıcıların tek yapmaları gereken şey fotoğraflarını seçmek, basmak ve birkaç kolay adımda ödemelerini gerçekleştirmek.

HP Photosmart Ekspres merkezleri, HP’nin online hizmeti Snapfish ile de bağlantılı çalışabildiği için, kullanıcılar fotoğraflarını evde yükleyip, siparişlerini online olarak verip, hızlı baskı için bu merkezleri kullanabilecekler.

Okuyucu Yorumları