HP iPAQ’le, 35 İli Kaybolmadan Dolaşabilirsiniz

35 ili kapsayan NAVTURK navigasyon yazılımı, artık HP iPAQ hw6515 cep bilgisayarlarında kullanılıyor.

HP iPAQ’le, 35 İli Kaybolmadan Dolaşabilirsiniz

35 ili kapsayan NAVTURK navigasyon yazılımı, bundan sonra HP iPAQ hw6515 kullanıcılarının hizmetinde olacak. Ayrıca, yeni kampanya dahilinde ürünü alan kullanıcılar, 3 ay ücretsiz Telsim GPRS bağlantısına da sahip olacak. HP iPAQ hw6515, Türkiye'de navigasyon teknolojisini sunan ilk cep bilgisayarı olma özelliğini taşıyor.

HP iPAQ hw6515 cep bilgisayarında tüm Word, Excel ve Powerpoint Office uygulamaları kullanılabiliyor. Cihaz ayrıca, 4 bant GSM telefon, GPRS, EDGE bağlantısı, entegre GPS (Küresel Konumlandırma Sistemi) özellikleri, HP Photosmart dijital fotoğraf makinesi ve Türkçe işletim sistemine sahip bulunuyor.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Direktörü Serdar Urçar, HP NAVTURK işbirliği sayesinde artık iPAQ hw6515 kullanıcılarının, yeni şehirlerde kaybolmadan gidecekleri yerlere ulaşabileceklerini ifade ediyor ve ekliyor: “Entegre Küresel Konumlandırma Sistemi ile hem yol haritaları, hem de hastane, sinema gibi en yakın merkezlerin listesi cebinizde oluyor.”

Türkiye’nin ilk navigasyon sistemi NAVTURK, 35 ili kapsıyor ve cadde ve sokakların detaylı haritasını HP iPAQ hw6515 kullanıcılarının ceplerine ulaştırıyor. Gidilecek yerin en uygun yol haritasını çıkaran NAVTURK, hem görsel, hem de sesli olarak güzergahı tarif ediyor.

NAVTURK Navigasyon Sistemi şu özelliklere sahip bulunuyor; 35 ilin sokak detayları, 6 ayda bir güncelleme ve sesli yönlendirme, 40.000 yerleşim merkezi (il, ilçe, bucak) ve 70.000 km karayolu haritası. Sistem ayrıca 100.000 mekan listesi ile, talebinize göre sizi en yakın ATM, eczane, benzin istasyonunu, hastane ya da sinemaya yönlendiriyor.

Okuyucu Yorumları