HP ve Nokia Güçlerini Birleştiriyor

HP ve Nokia, fotoğrafseverleri sevindirecek büyük bir stratejik ortaklığın müjdesini verdi. Kullanıcılar bundan sonra, Nokia Shop’lardan HP Photosmart fotoğraf yazıcılarını da temin edebilecekler.

HP ve Nokia Güçlerini Birleştiriyor

HP ve Nokia, yaz aylarına girerken, fotoğrafseverleri sevindirecek bir duyuru yaptı. Artık Nokia Shop’larda HP’nin ilgi gören Bluetooth destekli Photosmart fotoğraf yazıcıları da satılacak.

HP Photosmart fotoğraf yazıcıları, özgürce fotoğraf çekip daha kaliteli ve daha ucuz baskı almak ve bunları kolaylıkla sevdikleriyle paylaşmak isteyen kullanıcıların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, artık Nokia Shop’lardan da temin edilebilecek HP Photosmart fotoğraf yazıcılarının, cep telefonlarından çekim yapmayı seven kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacağını ifade ediyor.

Nokia Pazarlama Müdürü Ülkem Kırımlı, Nokia ve HP gibi sektöründe lider iki markanın görüntüleme pazarındaki işbirliğinin, tüketicilere eksiksiz bir multimedya deneyimi sunacağını belirtiyor ve ekliyor: “Özellikle teknolojik olarak zengin içerik sunan multimedya ürünlerinin etrafında geliştirilen baskı, saklama, düzenleme ve paylaşma gibi çözümler, üründen en iyi verimin alınabilmesinde ve bunun sonucunda, marka memnuniyeti ve tercihinin ortaya çıkmasında önemli rol oynuyor. Geliştireceğimiz yeni ürün ve çözümlerle, bu işbirliğinin kuvvetlenmesine destek vermeye devam edeceğiz”.

Nokia ile Çekin, HP ile Basın

Nokia cep telefonlarıyla çekilen fotoğrafları basıp ölümsüzleştirmek şimdi çok kolay. Megapiksel kameralı cep telefonu alan tüketiciler, şimdi çok uygun fiyatlara HP Photosmart 325 fotoğraf yazıcısı ve Bluetooth adaptörüne de sahip olabiliyorlar.

Nokia 7610, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680 ve Nokia 6681 cep telefonları ile çekilen görüntüler, artık HP Photosmart 325’in Bluetooth™ özelliği sayesinde cep telefonlarından doğrudan, HP Photosmart 8450’yle ise, hafıza kartlarından, kolaylıkla basılabiliyor. USB girişi olan tüm HP Photosmart fotoğraf yazıcılarından, bir USB adaptör aracılığı ile çıkış alınabiliyor. Fotoğrafseverler, HP teknolojisi ile gerçeğe çok yakın, canlı renklere sahip fotoğraflarını ilk günkü haliyle saklayabiliyorlar.

HP Photosmart 8450 fotoğraf yazıcıları, HP'nin 8 renk mürekkep teknolojisiyle, yaklaşık 30 saniyede uzun ömürlü, üstün kaliteli, renkli ve siyah-beyaz fotoğraflar basabiliyor. Kullanıcılar, entegre 6,4 cm renkli LCD ve gelişkin doğrudan baskı araçları sayesinde, fotoğrafları geliştirebiliyor, efektler ekleyebiliyor ve ağ üzerinde çalışabiliyor.

Okuyucu Yorumları