HP’den Dayanıklı Dizüstü Bilgisayar

Dizüstü bilgisayarlarda devrim yaratacak, arazi kullanımına dayanıklı HP Rugged Notebook nr3600 ve HP Tablet PC tr3000 piyasada. En zor koşullarda rahat kullanılacak şekilde tasarlanan bu iki yeni ürün, suya, yere düşürmeye, sarsıntıya ve toza dayanıklı.

HP’den Dayanıklı Dizüstü Bilgisayar

Yeni ürünler, mobil çalışanların, polislerin, arazide görevli mühendislerin, işadamlarının ve özellikle askeri personelin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Çalışma ortamlarında, zorlu hava koşullarına ve sürekli harekete ayak uydurabilecek bir dizüstü bilgisayar arayanlar için, HP Rugged Notebook nr3600 ve HP Tablet PC tr3000, ideal iki seçenek olarak öne çıkıyor.

Her iki ürün de, kablosuz geniş alan ağı (WAN), yerel ağ (LAN) ve kişisel ağ (PAN) ile mükemmel kablosuz bağlantı seçenekleri sunuyor. Daha zorlu alan koşullarında, bu üç kablosuz bağlantı seçeneğini bir arada kullanarak bağlantı kurma özelliği de mevcut. Bunun yanı sıra kullanıcılar, Bluetooth, GPRS ve CDMA (Code Division Multiple Access) özelliğinden yararlanarak da bağlantı kurabiliyorlar.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Direktörü Serdar Urçar, kullanıcıların gelişen teknoloji ve kablosuz bağlantı seçeneklerine göre, yeni radyo teknolojilerini de bilgisayarlarına yükleyebileceklerini belirtiyor.

Küçük Ama Kuvvetli

HP dizüstü bilgisayar ve Tablet PC, askeri personelin zorlu çalışma koşullarına ayak uyduracak şekilde tasarlanmış. 26 kez 90 cm’den yere düşürmeye, -23 ila +60 dereceler arası kullanıma, suya, sarsıntıya ve toza dayanıklı.

HP Rugged Notebook’un başlıca özellikleri:

- 1.7 GHz Intel Pentium 4-M işlemci
- Microsoft Windows XP Professional işletim sistemi
- 256MB DDR SDRAM
- 40GB sağlamlaştırılmış disk sürücü
- 3,6 kilogram

HP tr3000 Tablet PC’nin başlıca özellikleri:

- Düşük voltajlı Mobile Intel Pentium III 933 MHz işlemci
- Microsoft Windows XP Tablet PC Edition işletim sistemi
- Düşük voltajlı 256MB SDRAM
- 40GB disk sürücü
- 1,7 kilogram

Okuyucu Yorumları