HTC yeni ceplerini MWC'de tanıttı!

HTC, Mobil Dünya Kongresinde 5 yeni cebini ve Sense ara yüzlü tabletini tanıttı! İşte yeni HTC'ler!

HTC yeni cihazlarını duyurdu!

HTC'nin 'Facebook düğmesi'ne sahip yeni 2 telefonunu bu haberimizde sizlere duyurmuştuk. Ancak HTC durmadı ve Mobil Dünya Kongresi'nde fazlasını da tanıttı. İşte HTC'nin tüm yeni telefonları HTC Desire S, HTC Wildfire S, HTC Incredible S, ChaCha ve HTC Salsa ve HTC'nin yeni tableti HTC Flyer:

HTC Desire S, HTC Wildfire S ve HTC Incredible S

HTC Desire S: Beğenilen, ödüllü HTC Desire'ın başarı öyküsünün takipçisi olan HTC Desire S, çarpıcı tasarımı güç ve hız ile bir araya getiriyor. HTC Legend'in alüminyum tasarımından ilham alarak tasarlanan HTC Desire S, elinizde bütünsel ve doğal bir his yaratan tek bir alüminyum bloktan yaratıldı. Qualcomm'un yeni 1GHz 8255 Snapdragon MSM8255 işlemcisiyle, HTC Desire S hızlı performans ve güç sunuyor. Çift ön ve arka kamerası ile yüksek çözünürlüklü video kaydına, 3.7" inç WVGA ekranı ile de multimedya içeriklerinin göz alıcı bir biçimde görüntülenmesine olanak tanıyor.

HTC Corporation CEO'su Peter Chou, "Anlamlı bir yaklaşım olarak, müşterilerimize son teknoloji ürünü yenilikleri sade ve doğal bir şekilde sunmak için HTC Sense deneyimini geliştirdik. HTC Desire S, HTC Wildfire S ve HTC Incredible S bunu en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu yeni telefonlar kullanıcıların mobil deneyimini kişisel ve tamamen orijinal bir his yaratacak biçimde genişleten tarz, yenilik ve işlevlerin heyecan verici bir karışımıdır." dedi.

HTC Wildfire S

HTC Wildfire S
HTC Wildfire S

HTC Wildfire S : HTC Wildfire'ın popülaritesi temel alınarak geliştirilen HTC Wildfire S, bünyesinde güçlü bir akıllı telefon deneyimi barındıran uygun maliyetli, kompakt ve eğlenceli bir cihaz. Facebook gibi beğenilen sosyal sitelerin yanı sıra sesli mesajlaşma ve metin mesajlarıyla da yeni arkadaşlıkların kurulup sürdürülmesini sağlıyor. Tek bir tuşla fotoğraflarınızı Facebook'ta yayınlamadan önce etiketleyebilir ya da Android Market'teki en yeni keşiflerinizi paylaşabilirsiniz.

Yalnız 10.13cm boyu ve 5.94cm eni ile bugüne kadar ki en ufak HTC telefonlarından biri olan HTC Wildfire S, 3.2" inç zarif HVGA ekranıyla da öne çıkıyor.

Kırmızı, mavi, siyah ve beyaz dahil çok çeşitli renk seçenekleri arasından birini tercih ederek kendi tarzınıza ait özel telefonunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Telefonun ana ekranına en beğendiğiniz uygulamaları, kısayolları ve içerikleriyle tümüyle kişiye özel kullanım sunarken, otofokuslu 5 megapiksel renkli kamera, genişletilebilir microSD hafıza ve çeşitli ses ve görüntü formatlarına yönelik destek işlevleri ile cebe kolaylıkla sığan çok yönlü bir multimedya cihazını ortaya çıkıyor.

HTC Incredible S

HTC Incredible S
HTC Incredible S

HTC Incredible S: Göz alıcı HTC Incredible S, farklı olma cesaretine sahip olanlar için modern tasarım ile mobil deneyimini birleştiriyor. Incredible S, cihazın dahili donanım unsurlarını vurgulayan bir gövde içeriyor. HTC Incredible S, parlak, 4" inç WVGA Super LCD ekranı ve stereo surround sound sistemi ile de çarpıcı bir sinema deneyimini avucunuzun içine taşıyor.

Ayrıca HTC Incredible S, çift flaşlı 8 megapiksel kamera işlevi ile yüksek kaliteli fotoğraflar çekme olanağı da tanıyor ve DLNA teknolojisi ile görüntülerin, fotoğrafların ve müzik içeriklerinin cihaz üzerinden doğrudan TV ile paylaşılmasını sağlıyor. HTC Incredible S'in ön kamerası ve görüntülü arama özellikleri sayesinde kullanıcılar daima arkadaşlarıyla yüz yüze sohbet etme şansını yakalıyorlar.

Ulaşılabilirlik

HTC Desire S, HTC Wildfire S ve HTC Incredible S, 2011'in 2. çeyreği itibariyle belli başlı Avrupa ve Asya pazarlarında geniş ölçüde erişilebilir olacak.

HTC ChaCha ve HTC Salsa - 1

HTC ChaCha ve HTC Salsa - 1
HTC ChaCha

Mobile World Congress'te (Mobil Dünya Kongresi) tanıtılan HTC Sense temelli altı yeni cihaz arasında yer alan HTC ChaCha ve HTC Salsa, sosyal paylaşım ağı Facebook'un kilit uygulamalarına tek dokunuşla erişim sağlayan, HTC Sense deneyimine entegre, özel bir tuşa sahip.

HTC Corporation CEO'su Peter Chou, "HTC her zaman farklı insanların, farklı istekleri olabileceğini bildi. Bu anlayışla tasarlanan HTC ChaCha ve HTC Salsa Facebook'a mobil bir cihazdan ulaşmak için farklı yollar sunuyorlar. Facebook dünya çapında 500 milyonu aşkın aktif kullanıcısıyla herkes için sosyal paylaşım ile eş anlamlı hale geldi. Biz de muazzam bir cazibesi olan bu sosyal ağla bağlantılı en üst düzey telefonlar yaratmak istedik." dedi.

Geliştirilen yeni uygulama hakkında konuşan Facebook Mobile Business Başkanı Henri Moissinac, "HTC ile uzun yıllardır Facebook'u telefonlarına taşımak için çalışıyoruz; HTC ChaCha ve HTC Salsa bu çalışmaların sonucudur. HTC, Facebook'u yeni cihazlarına inovatif bir erişim yolu ile taşırken herkesin istediği yerde ve istediği zaman kolaylıkla bilgi paylaşabilmesini sağlıyor." dedi.

HTC ChaCha ve HTC Salsa üzerinde, içeriğe duyarlı tasarlanan Facebook tuşu, içerik paylaşımında ya da güncellemeler olduğunda ışıkla hafifçe uyarı veriyor. Tuşa tek dokunuşla durumunuzu güncelleyebiliyor, fotoğraf yükleyebiliyor, websitesi paylaşabiliyor, dinlediğiniz parçaları gönderebiliyor, bulunduğunuz yeri işaretleyebiliyor ve çok daha fazlasını yapabiliyorsunuz. Örneğin, telefonunuzla arkadaşlarınızın fotoğraflarını çekip sadece tek tuşa basarak anında Facebook'a yükleyebiliyorsunuz. Veya telefonunuzla dinlediğiniz müziği tek tuşla arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Uygulama aracılığı ile dinlediğiniz şarkı Facebook üzerinde otomatik olarak tanımlanarak paylaşılıyor.

En son sürüm Android Gingerbread 2.3.3'e sahip bu cihazlar, ayrıca HTC Sense deneyimi aracılığı ile Facebook mobil deneyimini yaşamak için en son HTC Sense özelliklerine sahipler. Telefonla arama yaptığınızda ekran arkadaşınızın statüsünü ve fotoğraflarını görebiliyor, hatta yaklaşan doğum gününü bile haber alabiliyorsunuz. Aynı güncellemeler bir Facebook arkadaşınızdan telefon geldiğinde de görüntüleniyor. Ayrıca telefon rehberinizde bulunan kişilere Facebook üzerinden ulaşmanız veya yeni Facebook markalı kısayollar ile cihazınızı kişileştirmeniz sağlanıyor.

HTC ChaCha ve HTC Salsa - 2

HTC ChaCha ve HTC Salsa - 2
HTC Salsa

HTC ChaCha ve HTC Salsa, Facebook Chat ve Mesaj kullanımı ile arkadaşlarınızla bağlantıda kalmanızı kolaylaştırıyor. Facebook mesajlarınız ve sohbetleriniz telefonunuzla uyum sağlıyor ve normal mesajlarınız ve e-postalarınız ile birlikte gelen kutunuzda görünüyor.

Facebook nesline özel akıllı telefon ile bağlantıda kalın - HTC ChaCha

Arkadaşlarınızla her zaman her yerde temas halinde olmanıza olanak tanıyan HTC ChaCha, kusursuz sosyal bağlantılı bir deneyim sağlamak için tasarlandı. Eğik tasarımı, ekranı ve fiziki QWERTY klavyeyi şekillendirerek izlemesi kolay, yazması rahat bir kullanım sunuyor. Otofokuslu ve LED flaşlı 5 megapiksel renkli kamera ile ön VAG kamera içeren HTC ChaCha'nın çift kamerasıyla özel anları canlı, yüksek çözünürlüklü ayrıntılar ile yakalayın ve arkadaşlarınızla görüntülü sohbet edin. Ayrıca ChaCha 480 x 320 çözünürlüğe sahip 2.6" inç dokunmatik ekranı ile İnternet'i de parmaklarınızın ucuna getiriyor.

Facebook arkadaşlarınız sizi hiç bu kadar yakınlarında hissetmediler - HTC Salsa

HTC ChaCha gibi kapsamlı Facebook uygulaması özelliğiyle öne çıkan HTC Salsa, hızlı ve yüksek performanslı akıllı telefon deneyimi sunuyor. 5 megapiksel kamera ile yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekerek 480 x 320 çözünürlüğe sahip, 3.4" inç, dokunmatik ekranda anında arkadaşlarınızla paylaşın. Tek tuşa dokunarak fotoğraflarınızı Facebook'a yükleyin. Yüz yüze sohbet için öne bakan VGA kamerası, yüksek kaliteli görüntülü konuşmaya olanak tanıyor.

Ulaşılabilirlik

HTC ChaCha ve HTC Salsa 2. çeyrek itibariyle belli başlı Avrupa ve Asya pazarlarında geniş ölçüde erişilebilir olacak.

HTC Flyer

HTC Flyer
HTC Flyer

HTC Flyer, HTC'nin bir tasarım markası olma özelliğini tabletler için yeniden düzenlenmiş olan HTC Sense kullanıcı deneyimi ile bir araya getiriyor. Sezgisel ve yenilikçi bir yaklaşımın sonucu olan HTC Flyer, doğal dokunma ve kalem etkileşimini bir arada sunuyor.

HTC ayrıca, ilk kez HTC Flyer üzerinde tüketici ile tanıştırılan yeni bir bağlantılı video hizmeti olan HTC Watch'u ve bir tablet üzerindeki ilk 'cloud-based' oyun hizmetini lanse etmek üzere OnLive Inc. ile işbirliğini de duyurdu.

HTC Corporation CEO'su Peter Chou, "Açıkça akıllı telefonlar yaşamlarımızda bir dönüşüme yol açtı. İnsanların akıllı telefonları, bilgisayarları ve diğer teknolojileri nasıl kullandıklarını gözlemledik; farklı ve daha kişisel bir tablet deneyimi yaratmak için bir fırsat gördük. Sektör olarak insanların artık tek bir cihaz yerine farklı ihtiyaçları için birden fazla kablosuz cihaza sahip olacakları bir yola doğru ilerliyoruz, biz de bu yönde hareket ediyoruz." dedi.

Zarif, tek parça alüminyum tasarımı ile HTC Flyer HTC'nin ününü borçlu olduğu simgesel tarz ve tasarım kalitesini gözler önüne seriyor. HTC Flyer sadece ciltsiz bir kitap ağırlığında ve bir ceket cebine sığabilecek kadar kompakt bir dizayna sahip. 7" inç ekran, 1.5Ghz hızında işlemci ve yüksek HSPA+ kablosuz bağlantı işlevleriyle HTC Flyer, hem kompakt hem de güçlü bir tablet isteyenler için iyi bir alternatif sunuyor.

Tablet İçin HTC Sense

HTC Flyer'ın tablet odaklı HTC Sense deneyimi, 3 boyutlu ana ekranı ile kullanıcıları şaşırtarak hoşnut etmeye yoğunlaşıyor. Benzersiz kısayol akışı, kullanıcının en önemli içerik ve bilgilerini görsel deneyiminin merkezine yerleştiriyor. Ayrıca HTC Flyer, Flash 10 ve HTML 5 ile taviz vermeyen bir web tarama deneyimi sunuyor.

Flyer'da HTC Scribe teknolojisi ve diğerleri

Flyer'da HTC Scribe teknolojisi ve diğerleri

HTC Scribe Teknolojisi

HTC Flyer deneyimi dokunma etkileşimi ile öne çıkmakla birlikte aynı zamanda tablet teknolojisine yenilik getiren kalem deneyimini de sunuyor. HTC Flyer'da bulunan tümüyle yeni Scribe Teknolojisi ile kullanıcılar doğal yazma eylemini yeniden keşfediyorlar. Scribe Teknolojisi; not almayı, anlaşma imzalamayı, resim çizmeyi hatta web sayfasında yazmayı kolay ve doğal bir hale getiren bir dizi bütünleşik dijital mürekkep yeniliklerini de sunuyor.

HTC Flyer'daki Scribe Teknolojisi, doğal ekranda yazma işlevini itinalı, bütünleşik yeniliklerle birleştirmek suretiyle geleneksel not almayı "akıllı not" almaya dönüştürüyor. Timemark adlı özellik, yazılı notlarınızla uyumlu bir toplantı ses kaydı almanıza olanak tanıyor, böylece notlarınız üzerinde bir kelimeye hafifçe dokunmak sizi anında ses kaydındaki doğru noktaya ulaştırıyor. Ayrıca kullanıcı notları takvim ile entegre olduğundan; randevu hatırlatıcı active olduğunda yeni bir nota başlama ya da son toplantı notlarının kaldığı yerden devam etme fırsatı otomatik olarak hatırlatılıyor. Ayrıca bir sektör ilki olarak HTC Flyer, popüler not uygulaması ve hizmeti olan Evernote ile dahili bir senkronizasyon da içeriyor.

HTC Watch ile Mobil Filmler Oynatmak

HTC'nin yeni video indirme hizmeti olan HTC Watch, HTC Flyer'da ilk kez sunuluyor. HTC Watch en iyi yüzlerce yüksek çözünürlüklü filmi istendiği anda aşamalı indirilmesine olanak tanıyor. HTC Watch'un sezgisel, doğal tasarımı en yeni film ve video içeriklerini bulmayı kolaylaştırırken, sahip olduğu ileri teknoloji HTC Flyer'ın yüksek hızlı kablosuz bağlantısı üzerinden anında dosyadan oynatma olanağı sunuyor.

OnLive ile Mobile Gaming

OnLive Inc.'in devrim niteliğindeki 'cloud-based' oyun hizmetini entegre eden ilk mobil cihaz olan HTC Flyer, mobile gaming'i (mobil oyun) yeni bir seviyeye taşıyor. HTC'nin OnLive ile ortaklığı sayesinde kullanıcılar, HTC Flyer'ın geniş bant kablosuz işlevi yoluyla OnLive hizmetini TV setlerine taşıyabilecek ya da doğrudan tablet üzerinde oynayabilecekler. OnLive'in HTC Flyer ile entegre edilmesiyle, kullanıcılar Assassin's Creed Brotherhood, NBA 2K11 ve Lego Harry Potter gibi en sevilen oyunlar dahil birçok oyunu oynayabilecekler.

Ulaşılabilirlik

HTC Flyer 2011'in 2. çeyreğinde kullanıcılarıyla buluşacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları