Huawei P30 Kablosuz Şarj İçin Kılıfa Muhtaç Olacak

Huawei sonunda P serisinin yeni modellerini tanıttı ancak P30'un sahip olduğu bir eksiklik, Çinli firma tarafından eski bir yöntemle giderildi!

Huawei kablosuzu böyle sağladı!

Art arda yayınladığı reklamlarla rakibi Apple'a yüklenen Huawei, nihayet P serisinin yeni üyeleri P30 Pro ve P30'u resmi olarak tanıttı. Beklendiği gibi her iki telefon da Çinli teknoloji devinin sahip olduğu teknolojilerin en iyi örneklerini sunuyor ve amiral gemisi modelllerinin fiyatları da bunu yansıtır nitelikte. Eğer P30 Pro'nun tüm üstün özelliklerini arzu ediyor ancak daha küçük bir cihaz gövdesinde bu özellikleri deneyimlemek istiyorsanız Huawei P30 sizin için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Ancak Huawei P30'u satın almayı düşünüyorsanız P30'un P30 Pro'ya göre iki ufak eksikliğinin bulunduğunu belirtmemiz gerekiyor: P30 Pro'da yer alan kablosuz şarj özelliği P30'da bulunmuyor ve P30, P30 Pro'ya kıyasla daha az RAM'e sahip.

8GB'a kıyasla 6GB kapasitesine düşen RAM miktarı bazı kullanıcılar için biraz olumsuz karşılanabilir. Fakat kablosuz şarj özelliğinin P30 'da bulunmamasının kullanıcılar tarafından oldukça olumsuz tepkilerle karşılaşacak olması ihtimali Huawei tarafından oldukça ciddiye alınmış olmalı ki, Çinli teknoloji devi P30 için bir kablosuz şarj kılıfını da satışa sunma kararı aldı.

Huawei'nin Qi uyumlu kablosuz şarj kılıfı iki ayrı renk seçeneği ile gelecek. Kılıfın dış kısmı cihazın elden kaymasını zorlaştıracak bir malzeme ile kaplı ve kılıfın iç kısmı bir tür manyetik malzeme bulunduruyor. Bu sayede P30'u bu kılıf ile aracınızdaki manyetik telefon tutacağına rahatlıkla bağlayabileceksiniz.

Şu an için Huawei'nin P30 ile birlikte sunacağı bu kablosuz şarj kılıfının fiyatı ve hangi pazarlarda satışa sunulacağı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Okuyucu Yorumları