Huawei'ye TechRadar'dan 2 Prestijli Ödül Geldi

Huawei, "TechRadar Mobil Okur Ödülleri"nde iki prestijli ödülün birden sahibi oldu.

Huawei'ye 2 prestijli ödül birden

Bu yıl 19.su gerçekleştirilen törende HUAWEI P30 Pro'yu En İyi Kameralı Telefon ve HUAWEI P smart 2019'u En İyi Fiyat-Performans Telefonu olarak seçen jüri ve kullanıcılar, Huawei'nin mobil fotoğrafçılıktaki liderliğinin yanı sıra tüketicilerin çok üstün özellikli akıllı telefonları cazip bir fiyata satın alabileceğini kanıtladı.

Ödül töreninde HUAWEI P smart 2019'nun bu başarısı anons edilirken, "HUAWEI P smart 2019, jüri üyeleri tarafından gelişmiş tasarımı ve etkileyici depolama kapasitesiyle övgüyle ödüllendirildi" denildi.

Huawei'ye TechRadar'dan 2 Prestijli Ödül Geldi

Bu ödülü, hemen arkasından HUAWEI P30 Pro'nun kazanan ilan edildiği En İyi Kameralı Telefon kategorisi izledi. Huawei'ye ödülü takdim edilirken, "Bir telefona dört kamera birden koymanın biraz hile yapmak olduğunu düşünebilirsiniz, ancak Huawei, bu teknolojiyle mükemmel bir kamera konfigürasyonu oluşturabileceğini gösterdi" denildi.

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Mobil Cihazlar Başkan Yardımcısı Li Changzhu ödül töreninde yaptığı açıklamada, "TechRadar'daki tüketiciler ve teknoloji uzmanları tarafından bir kez daha ödüllendirilmekten onur duyuyoruz. Ayrıca, HUAWEI P Serisi cihazlarımız için de iki ödül birden almanın mutluluğunu yaşıyoruz. HUAWEI, tüketicilere yeni ve gelişmiş akıllı telefon fotoğrafçılığı deneyimleri sunarak mobil fotoğrafçılığın sınırlarını zorlamayı taahhüt ediyor," dedi.

Huawei'ye TechRadar'dan 2 Prestijli Ödül Geldi

Huawei, yeni P30 Pro'yu Eylül 2019'da piyasaya sundu ve HUAWEI P serisinin estetik tasarımına ve yenilikçi fotoğraf teknolojisini geliştirerek devam ettirdi. Yeni P30 Pro, renk tasarımında şık geliştirmelere, gelişmiş fotoğraf ve video düzenleme işlevlerine sahip.

HUAWEI P30 serisi, 17 milyon adetin üzerinde satışla tüketicilerin favorisi olmaya devam ediyor. Avrupa Görüntü ve Ses Birliği (EISA) dahil olmak üzere dünyadaki birçok yetkili kuruluş tarafından sevilen ve ödüle layık görülen HUAWEI P30 Pro, EISA tarafından "EISA Best Smartphone 2019-2020" olarak seçilmişti.

Okuyucu Yorumları