İlginç promosyon: Bu arabayı alana PSP bedava

Türkiye'de promosyonun ne olduğunu iyi biliriz; ama görünüşe göre başkalarının alacak çok yolu var.

Promosyonda son nokta!

Sony'nin taşınabilir oyun cihazı PSP'yi sever misiniz? Kim sevmez ki... Peki ya arabanızın arkasına bunu gösterecek bir etiket yapıştırmak ister misiniz? Eğer cevabınız "evet"se (!) boşuna uğraşmayın, hazır yapıştırılmışı çıktı!

Evet gerçekten de, Citroen'in yeni aracı C-Crosser PSP Edition SUV, arka tamponun da bir PSP etiketi yapıştırılmış olara satışa sunuldu. Sadece sınırlı sayıda üretilen araç PSP hayranları için özel olarak geliştirildi. Aslında arabanın arka tamponundaki etiket dışında bir özelliği yok ama hediyesi var. Citroen bu özel aracı alanlara siyah bir PSP hediye ediyor (bu arabayla ilgilenenlerin zaten bir PSP'si olma ihtimali pek hesaba katılmamış sanki).

Bitmedi! Yanında 2 oyun da bedava. Bununla da kalmıyor, Citroen alıcılarına başka yerde tam 50 dolara satılan 4 GB'lık bir bellek kartı da ücretsiz olarak hediye ediyor. Yetmedi mi? O zaman en yakın araba galerisinden aracınızı alırken, PSP'nizi bir de koltuk arkasına takmanızı ve arka koltukta UMD film seyretmenizi sağlayacak aparatı ısrarla istemeyi unutmayın!

Tabi bu arada ufak bir detay, bu özel Citroen 33.990 Euro'ya yani yaklaşık 76 bin TL'ye satılıyor.

Okuyucu Yorumları