İndirdiğiniz torrent'ler burada listeleniyor!

Torrent'ten indirdiğiniz her şey bu sitede listeleniyor. İnanmıyor musunuz? O halde kendiniz deneyin

Ne indirdiyseniz bu sitede!

BitTorrent'in isimsiz bir hizmet olmadığını çoğumuz biliyor. Ancak Youhavedownloaded.com adlı sitede hangi IP adresinin hangi dosyayı indirdiğinin yayınlanması şaşkınlık yaratacak gibi görünüyor.

Bu web sitesi sayesinde BitTorrent'i bir proxy veya VPN yoluyla kullanmıyorsanız, indirdiğiniz torrent'leri herkes görebiliyor. Ancak dinamik bir IP adresine sahipseniz, kimin neyi indirdiği biraz karışabilir.

Rus web hizmeti www.youhavedownloaded.com, herkese açık tüm BitTorrent indirmelerinin yüzde 20'sini izlediğini söylüyor. Site, indirmeleri izlemekle de kalmıyor, bunları web sitesinde herkesin görebileceği bir şekilde yayınlıyor.

Siteye girdiğiniz anda indirme geçmişini görmek, IP adresine göre arama yapmak mümkün. Siteye girdiğinizde "Merhaba Korsan" diye karşılaşırsanız şaşırmayın, zira sizden önce aynı IP adresini kullanan kullanıcılar, BitTorrent'ten bir şeyler indirmiş olabilirler.

Sitenin gizlilik politikasında şu sözler de dikkat çekiyor:

"Bebek, burası İnternet. Burada gizlilik diye bir şey yok. Kendi evinizde oturuyor, bağlantılara tıklıyor, bir şeyler okuyor ve film seyrediyorsun. Yalnız gibi görünebilirsin ancak zeki hacker'lar seni izliyor. Her hareketini izliyorlar. Siz onlar için insan değilsiniz. Bir hedefsiniz - bir tüketici."

Okuyucu Yorumları