İnfronic, Tablet PC modellerini yeniledi

Acer’ın Türkiye distribütörü İnfronic, Türkiye’de satışa sunduğu tablet PC modellerini yeniledi. Daha yüksek kapasiteli ve yeni teknolojiye sahip iki yeni Acer Tablet PC, Intel’in Dothan işlemcisini kullanıyor.

İnfronic, Tablet PC modellerini yeniledi

Acer’ın Türkiye distribütörü İnfronic, Tablet PC modellerini yeniledi. Ocak 2003’den bu yana Acer Tablet PC’lerin Türkiye’de satışını yapan İnfronic, yeni teknolojili ve daha yüksek kapasiteli iki yeni Tablet PC modeli ile bu pazardaki iddiasını sürdürüyor.

Yeni Tablet PC modelleri Acer TravelMate C112TCi ve TravelMate C302XMi, Intel’in yeni Dothan işlemcisini kullanıyor. Her iki modelde de 2MB L2 cache bellek bulunuyor. Yine her iki model Tablet PC’de özel EMR (elektro manyetik rezonans) LCD panel ve EMR kalem kullanılıyor. Bu teknoloji sayesinde LCD ekrana kalemle yazmak ve yazılanları silmek işletim sistemi ile mümkün olabiliyor. Yeni Acer Tablet PC modelleri de eski modeller gibi 180 derece dönebilen ve arkaya katlanabilen LCD ekranı sayesinde her konumda rahatça kullanma olanağı sunuyor. İster kalem ile ekrana yazarak, ister notebook modunda tuşlar kullanılarak isterse ses ile komut edilerek kullanılabilen Tablet PC’ler bu çok seçenekli veri giriş yöntemleri sayesinde özellikle ofis içinde ya da dışında ayakta çalışmak ve bilgisayar kullanmak zorunda olanlar için ideal ürünler.

TravelMate C112TCi, sadece 1.45 kg ağırlığında. Taşıması ve kullanımı son derece rahat olan Tablet PC, Intel Centrino Pentium-M 1.1GHz Dothan işlemciye sahip. 10.4 inç TFT-LCD renkli ekranı, harici combo (DVD / CDRW) ve disket sürücü bulunuyor. TravelMate C302XMi ise yeni Intel Centrino Pentium-M 1.6GHz Dothan işlemci kullanıyor. Diğer Tablet PC’ye göre daha büyük ekrana sahip olan (14.1 inç) ürünün ayrıca DVD Dual (DVD-R/DVD-RW/ DVD+R/ DVD+RW/ CD-R/CD-RW) sürücüsü bulunuyor. Her iki Tablet PC’nin ortak bazı özellikleri ise şunlar: 60GB sabit disk, 802.11g kablosuz LAN, bluetooth, Infrared yuvası, Microsoft Windows XP Tablet PC Edition (İngilizce) işletim sistemi.

TravelMate C112TCi modeli 1,990 dolar, TravelMate C302XMi modeli ise 2,150 dolar fiyatla satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları