Instagram'dan Canlı Videoları Kaydetme İşlevi!

Instagram'ın canlı yayın işlevini kullananların hissettiği eksiklik için çözüm, sonunda geldi!

Instagram, bir eksiğini kapadı!

Instagram'da canlı yayın yapmak istiyorsunuz ancak bu hevesiniz, canlı yayını kaydedemediğiniz için sönüp gidiyor. Instagram'ın sizin için artık bir çözümü var.

Instagram, bugünden itibaren canlı videolarınızı telefonunuza kaydetme seçeneği sunacak. Bu sayede canlı yayın sırasındaki anları tekrar yaşamanız ve tekrar paylaşmanız mümkün olacak. Canlı videolar, yayından sonra göz önünden kaldırılsa da, videoyu sağ üstteki Kaydet düğmesine dokunarak indirebileceksiniz. Bu işlevi kullandığınızda sadece videoyu indirmiş olacaksınız; yorumlar, beğenmeler, görüntüleme sayıları ve diğer etkileşimler, cihazınıza inmeyecek.

Instagram'dan Canlı Videoları Kaydetme İşlevi!

Kaydetme işlemi tamamlandıktan sonra Tamam düğmesine dokunarak videoyu kamera rulonuzda saklayabileceksiniz. Bu video Instagram uygulamasında görünmese de, galeri uygulamanızdan izlenebilecek.

Bu değişikliğin Instagram için önemli, biraz da firmanın fikir değişikliğini gösteren bir adım olduğunu söylemek gerek. Yine de çok büyük bir sürpriz değil, çünkü Facebook'ta da canlı videoları kaydedebiliyoruz. İşlevin Android ve iOS'a kademeli olarak ulaşması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları