İnternetin yeni Facebook'u Türklerden geliyor

Webrox Inc., Midonya projesiyle Türkiye'deki çevrimiçi oyun dünyasına yeni bir pencere açıyor.<br />

Facebook'a Türk Rakip

Amerika'da yaşayan birkaç Türk tarafından yaratılan çevrimiçi oyun eğlence sitesi midonya.com, Beta sürümüyle Haziran ayında kullanıma açılıyor. Midonya adasında, oyunlardan videolara, güncel haberlerden yeni arkadaşlıklara kadar birçok içerik kullanıcılara güvenli ve eğlenceli bir şekilde sunuluyor.

Midonya.com' un karakter tasarımları, yazılım kodlaması, animasyon ve içerik düzenlemesi gibi ana unsurları, Webrox Inc. tarafından ileri teknoloji kullanılarak geliştirildi.

Yabancı sermaye desteği almayan ve tamamı Türk bir ekipten oluşan Webrox Inc., Türkiye'de gençlerden destek bekliyor.

Midonya ekibi adına açıklama yapan Murat Karslıoğlu, midonya.com projesi için bir dönem dünyayı kasıp kavuran Tamagotchi'nin internetle buluşması denebileceğini, bu projenin ilk etabını Türkiye'de başlatarak dünya çapında bir eğlence portalı olmayı hedefleyerek, midonya.com ile sadece bir web sitesi olarak kalmayıp aynı zamanda Türkiye'nin internet dünyasındaki gururu olmak istediklerini belirtti.

Midonya.com'a ön kayıt yaptıran ilk 1000 kullanıcı arasında yapılacak çekiliş sonucunda kazanan kullanıcılar Sony Vaio dizüstü bilgisayar ve daha birçok supriz hediye kazanacaklar.

Üye olmak için tıklayın.

Okuyucu Yorumları