iOS 7'deki yenilikleri çalışır halde izleyin!

iOS 7 resimleriyle yetinmeyin, nasıl çalıştığını, yeni efektleri ve fazlasını bu videoda izleyin!

iOS 7 iş başında!

iOS'un 2007'den beri pek değişmeyen tasarımını yenileyen iOS 7, görünümün dışında Control Center, yeni çoklu görev yetenekleri, yenilenen kamera uygulaması ve güncellenen Safari gibi birçok yenilik içeriyor.

Kullanıcı arayüzünde önemli değişiklikler yapılan iOS 7'nin daha düz ve 3 boyutlu katmanlardan oluşan tasarımı, kullanılan ince yazı tipleri ve bol miktarda boş alan sayesinde karışıklıktan oldukça uzak. Yeni Control Center, cihazın ayarlarına hızla erişmenizi sağlıyor. Android'dekinin aksine Control Center'ı açmak için parmağınızı ekranın altından yukarıya doğru sürüklemeniz gerekiyor. iOS 7'de çift dokunduğunuzda ise yeni çoklu görev ortamı ekrana geliyor. Bu sayede size gösterilen önizlemeler arasından istediğiniz uygulaya kolayca geçiş yapabiliyorsunuz.

iOS 7'deki en önemli yenilikleri size bu yazımızda sıralamıştık, ancak bu yeniliklerin iş başında tam olarak nasıl göründüğünü, yeni 3D efekti ve yeni animasyonları merak ediyorsanız, Apple'ın henüz yayınladığı bu videoyu izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları