iPad 2 hayal kırıklığı mı oldu?

Siz ne düşünüyorsunuz bilemeyiz ama piyasa uzmanları, iPad 2 için pek de güzel şeyler düşünmüyor...

iPad 2 için ne dediler?

Sonunda Apple, iPad 2'nin sır perdesini araladı. Ancak tablet hakkında büyük sürprizler bekleyen bazı kişiler hayal kırıklığına uğradı.

İlk eleştiriyi yapan isimlerden biri analist Jack Gold şunları söyledi; "Apple çıtayı pek yükseltemedi. En son çıkanı isteyen Apple hayranları gidip bir tane alacaktır ancak tabletin piyasasında en iyisini isteyenlere kendini hemen aldıracak öyle çok üstün özelliği yok." Diğer yandan birçok kişi de tabletin daha iyi olduğunu ancak ortada bir sürpriz olmadığını belirtti.

NPD Group'tan Stephen Baker ise duruma farklı bir açıdan bakanlardan; "Dürüst olalım. Apple'ın bugünkü hareketi donanımın o kadar da önemli olmadığını gösteriyor. Apple'ı diğer üreticilerden ayıran en büyük özellik; iOS'a karşı diğerlerinin ve App Store'a karşı diğer herkesin olması. Apple bu konuda daha da ilerlerse başarısının donanıma bağımlı olmadığı ortaya çıkar."

Çift işlemcili ve daha iyi grafik kartı olan iPad 2, 11 Mart'ta satışa çıkacak ve Wi-Fi modeli 499 dolardan alıcı bulacakken 3G modeli 629 dolardan satılacak.

Okuyucu Yorumları