iPhone 5 bombası, gerçekten "patladı" mı?

Apple'ın "iPhone'un başına gelen en büyük şey" dediği iPhone 5, tam bir hayal kırıklığı mı oldu?

iPhone 5 patladı, ama...

iPhone 5 ve Apple hakkındaki söylentilerin hepsi doğru çıktı gibi. Zira bugün tanıtılan iPhone 5, daha önce sizlerle paylaştığımız sızıntılardakinin neredeyse tamamen aynısı. Bunun yanında son dönemdeki "iPad Mini 12 Eylül'de tanıtılmayacak" söylentisi de gerçeğe dönüştü, etkinlikte iPhone 5 dışında tanıştığımız yenilenen iPod nano, iPod touch ve Apple'ın yeni kulaklığı EarPods oldu.

Apple'ın bugünkü tanıtımı, büyük bir değişiklik ve yenilik bekleyenler için hayal kırıklığı olabilir. Şirketin iPhone 5'i gizlemekte başarısız olması da bizleri şaşırttı. Zira Apple'ın en büyük rakibi Samsung, Galaxy S3'ü son güne kadar saklamakta oldukça başarılıydı ve teknoloji dünyasını sahte S3'lerle yanıltmayı başarmıştı.

Hatırlatmak gerekirse, iPhone 5'in 4 inç'lik bir ekranı olacağını buradaki haberimizde ve buradaki haberimizde (ve daha önceki haberlerimizde) söylemiştik. Telefonun daha küçük bir istasyon bağlantısına sahip olacağını ise aylar önceki sızıntılar bize göstermişti. iPhone 5'in ekran katmanlarının azaldığını ve yeni bir ekran teknolojisi kullanacağını da bu haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Cihazın A6 çipi ile geleceğini ise geçtiğimiz günlerde burada söylemiştik.

Kısacası iPhone 5, teknolojiyi ve CHIP Online'ı yakından takip edenleri hiç de şaşırtan bir cihaz olmadı. iPhone 5'in incelenmesi ve bir miktar zaman, onun hakkındaki görüşleri netleştirecek.

Okuyucu Yorumları