iPhone 5S'in içi de sızdı!

Bu gidişle, daha tanıtılmadan iPhone 5S'in her şeyini öğreneceğiz. İşte sızan son kare...

iPhone 5S'in içi de sızdı!

iPhone 5S'in çift flaşa sahip olacağını gösteren fotoğrafların internete sızdığıyla ilgili haberleri daha önce sizlerle paylaşmıştık. Telefonun donanım açısından öncülünden nasıl bir fark göstereceğine ilişkin tek kanıt bu fotoğraftı.

En azından MacRumors sitesi, geçtiğimiz Pazartesi günü iPhone 5S'in içini gösterdiği iddia edilen bir fotoğraf paylaşana kadar öyleydi. Aslında söz konusu fotoğraf telefon hakkında daha önce internete sızanlardan daha fazla bilgi sunmuyor. Ancak yeni iPhone'a ihtiyaç duyduğu işlem gücünü sağlayacak olan işlemcisine ilişkin bazı ipuçları sunuyor. Şimdiye kadar telefonun işlemcisi hakkında, üzerinde "1243" rakamları olduğu ve bunun da Ekim 2012'de üretildiğini gösterdiği dışında bir bilgi gelmemişti.

İşlemciyi çok daha net bir şekilde gösteren yeni fotoğraf eğer gerçekse yeni iPhone'da ARM A7 işlemci bulunacak. Yeni çipin kenarında "APL0698" kodu bulunuyor. A6 işlemcide aynı noktada "APL0598" kodunun bulunduğunu düşünürsek bunun yeni A7 işlemci olması mümkün. Daha önce de yeni iPhone'da A7 işlemci bulunacağı iddia edilmişti. Ancak bazı yorumcular A7'nin iPhone 5S'de değil ancak iPhone 6'da karşımıza çıkacağını iddia ediyordu.

Okuyucu Yorumları