iPhone 5S ve 5C 1 Kasım'da Vodafone'da!

Apple'ın en son cepleri iPhone 5S ve iPhone 5C, bu tarihte Vodafone'da satışa sunuluyor!

iPhone 5S ve 5C'ye hazır olun

Vodafone Türkiye, son teknoloji iPhone 5S ve gelmiş geçmiş en renkli iPhone olan 5C'yi 1 Kasım'dan itibaren Vodafone Red avantajlarıyla abonelerine sunmaya hazırlanıyor. Aboneler 11 Ekim'den itibaren ön sipariş verebilecek. Vodafone Türkiye, iPhone 5S ve iPhone 5C ile 3G Süper İnternet deneyimini abonelerine yaşatacak.

Dikkat çekici incelik ve hafiflikteki tasarımı ve göz alıcı yeni özellikleriyle iPhone 5S, iyi bir akıllı telefon deneyimi yaşatıyor. Apple'ın tasarladığı 64 bit mimariye sahip A7 işlemcisi, True Tone flaş özellikli yepyeni 8 megapiksel iSight kamerası ve parmak izinizi okutarak telefonunuzu güvenle açmanızı sağlayan Touch ID teknolojisiyle iPhone 5S yepyeni bir tasarımla geliyor. iPhone 5C, yeni dizaynı ve kullanıcıların tanıyıp sevdiği özelliklerini 4 inçlik Retina ekranla bir araya getiriyor. Yüksek performans sunan hızlı A6 çipi ve 8 megapiksellik iSight kamerasının yanında kusursuz pil ömrü vadediyor. Hem iPhone 5S hem de iPhone 5C, geleceğin teknolojisi LTE'de başka hiçbir akıllı telefonda bulmayan bant genişliğini destekliyor ve yepyeni FaceTime HD ön kamera bulunduruyor.

iPhone 5S ve iPhone 5C, iOS 7 işletim sistemiyle kullanıcılara sunuluyor. Orijinal iPhone'dan beri geliştirilmiş en göz alıcı iOS güncellemesi olan iOS 7'de göz kamaştırıcı bir kullanıcı ara birimi, baştan tasarlanmış renk paleti, fonksiyonel katmanlar ve üç boyut etkisi veren hareketli arka planlar bulunuyor. iOS 7'de yüzlerce yeni özellik yer alıyor. Kontrol Merkezi, Bildirim Merkezi, gelişmiş çoklu görev, AirDrop, gelişmiş Fotoğraflar, Safari ve Siri uygulamaları ile yeni çıkan iTunes Radio özelliği bulunuyor. iTunes Radio ile iTunes'ta dinlediğiniz müzikleri baz alan ücretsiz bir internet radyosuna erişim mümkün oluyor.

Detaylı bilgi için www.vodafone.com.tr/cihazlar adresi ziyaret edilebilir.

Okuyucu Yorumları