iPhone 6 Plus şaşırtıyor!

Apple'ın, hatta herkesin iPhone 6'dan beklediğini, şimdi iPhone 6 Plus yapıyor...

iPhone 6 Plus şaşırtıyor!

iPhone 6 piyasaya çıktığından bu zamana kadar geçen sürede bazı sorun haberleriyle karşımıza çıkmış olmasına rağmen, öyle görünüyor ki ürünün satışları bir hayli yüksek. Aslında bu durum çok şaşırtıcı değil. Şaşırtıcı olan, iPhone 6 Plus'ın, satış rakamlarında kardeşine büyük fark atmayı başarmış olması...

Code/Mobile konferansında bir internet sitesine konuşan T-Mobile CEO'su John Legere, iki iPhone 6 modelinin de çok iyi satış rakamlarına sahip olduğunu ama Plus modelinin kendilerinin bile beklediğinden daha fazla talep gördüğünü dile getirdi. Normalde 4.7 inçlik ufak modelden beklenen yüzde 75 - 80 arası satış grafiği, büyük oranda alaşağı olmuş bulunuyor. "Plus modeline olan talep o kadar yüksek ki ne yapacağımızı şaşırdık." şeklinde konuşan Legere'nin sözleri, dolaylı olarak Apple'ın CEO'su Tim Cook tarafından da doğrulandı. Geçtiğimiz hafta firmasının dördüncü çeyrek konferansında konuşan CEO, ellerindeki stoğun 2015 yılına yetişmeme ihtimali olduğunu beyan etti.

Ellerindeki Plus modelinin giderek azaldığını belirten Legere ise, kullanıcıların halen ürünü her mağazada bulamadıklarını beyan etti.

Okuyucu Yorumları