iPhone 6S kuyruğuna robot gönderdi!

iPhone 6S için yine kuyruklar oluştu. Ama bu kez kuyrukta, çok ilginç bir "misafir" vardı!

iPhone kuyruğunda bir robot!

Dünyanın geri kalanı sabırla beklerken, Avustralya'lı tüketiciler Apple'ın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerini ellerine almış durumdalar. Yüzlerce hatta binlerce kişi kuyruklarda beklerken bir girişimci ruh, sırasını kaybetmemek için oldukça ilginç sayılabilecek bir yola başvurdu.

Hikayenin kahramanı Lucy Kelly, herkes gibi Apple'ın en yeni cihazlarına sahip olmak istiyordu. Ancak pek çok kişi gibi düzenli bir işe sahip olması nedeniyle günlerce sırada bekleme gibi bir şansı yoktu. Lucy bunun yerine kuyruğa bir "telepresence robot" göndererek soruna kendince bir çözüm getirdi.

iPhone sırasına gönderilen robot, ulaşım ihtiyaçları için kullanılan Segway benzeri küçük bir araç üzerine bağlı bir tabletten oluşuyor. Tablet dahili kamera ile "yüz yüze" iletişimi mümkün hale getiriyor. Uzun bekleme süresine sahip robotu yağmurdan koruyacak bir çadır bile düşünülmüş.

Hikayenin en sevindirici yanı ise mutlu sonla bitmesi. Lucy'nin kendi yerine kuyruğa gönderdiği robot iPhone'u satın almayı başardı. iPhone 6S ve 6S Plus, küresel olarak ilk kez 25 Eylül 2015 tarihinde bazı ülkelerde satışa sunulmuştu.

Okuyucu Yorumları