iPhone deneyiminizi geliştirecek aksesuar!

iPad, iPhone ve daha fazlası ile uyumlu bu aksesuar, cihazınızı daha keyifli bir hale getiriyor!

Akıllı cihazlara renk!

OnBeat Xtreme dönen docklu aparatı ve Bluetooth bağlantı özelliklerinin yanı sıra, JBL'in kullandığı yüksek performanslı hoparlörleriyle film – TV izleme, müzik dinleme, oyun oynama ve videolu görüşmelerinizde yenilik yaratacak masaüstü stereo ses sistemidir. OnBeat Xtreme, iPad veya diğer Bluetoothlu cihazlardan alacağınız dinamik ve odayı dolduran sesi, JBL'in şık tasarımı ile tamamlar.

Fonksiyonel iPad dock özelliğinin dışında, iPad, iPad 2, iPhone, iPod Touch ve Bluetooth erişim içeriği sağlayan akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlarla da uyumlu çalışır. Bluetooth kablosuz hoparlör teknoloji kullanıcıları, cihazlarını OnBeat Xtreme dockuna yerleştirmeden müzik dinleme ve video izlemenin keyfine varabilir.

OnBeat Xtreme, JBL'in ödüllü sesini iPad'in net görüntüsü ile tamamlar. Apple Face Time ve Skype üzerinde yapacağınız videolu tele-konferans görüşmelerinizi OnBeat Xtreme ile daha rahat şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uzaktan kumandası sayesinde uzun bir mesafeden bile ses kontrolü yapıp, şarkı atlatabilir ve iphone ya da ipodunuzun navigasyonunu kontrol edebilirsiniz.

iPad dock özelliğine sahip OnBeat Xtreme, A2DP ve AVRCP Bluetooth profillerini destekler. Üstün ses akışı için Apple iOS cihazları, oyun konsolları, Sony ve Nintendo gibi Android akıllı telefonlar tarafından desteklenen yüksek kalitede AAC kod çözücüleri kullanır.

KDV Dahil Satış Fiyatı; 1450 TL

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları