İşte Sony Xperia T2 Ultra ve Xperia E1!

Sony, MWC 2014'ü bekleyemedi; iki yeni cebini duyurdu bile... İşte Xperia T2 Ultra ve Xperia E1!

2 yeni Xperia bombası!

CES 2014'ü geride bıraktık, şimdi önümüzde Mobil Dünya Kongresi 2014 var. Tüm dev akıllı cep telefonu üreticileri en büyük sürprizlerini önümüzdeki ay Barselona'da düzenlenecek olan bu fuar için saklıyor. Samsung Galaxy S5'in de tanıtılması beklenen fuarda elbette Sony de yeni bombalarının tanıtımına hazırlanıyor. Ancak pek sabredememiş gibi...

MWC 2014'e sayılı günler kala Sony yeni bombalarını ortaya çıkardı bile. İki yeni cep bombası olan Xperia T2 Ultra ve Xperia E1'i tanıtan Sony, muhtemelen bu ceplerle kullanıcıları ısınma turuna çıkartıyor. 6 inç büyüklüğünde dev bir ekranın sahibi olan Xperia T2 Ultra, 720p görüntü sunuyor. 1.4 GHz 4 çekirdekli Snapdragon işlemciyle güçlendirilmiş olan cep, 1 GB RAM, 8 GB ROM ve 13. MP arka kameranın da sahibi. Ayrıca cepte 1.1 MP kamera da önde bulunuyor. Cep her ne kadar tasarımıyla Xperia Z serisini andırsa da suya karşı dayanıklı olmadığını söyleyelim.

Xperia E1 müzikseverlere geliyor

Sony'nin Xperia E1 modeli özellikle müzikseverlere hitap ediyor. 100 db hoparlörlere sahip olan Xperia E1, teknik detaylarıyla orta segmente göre. Xperia E'de gördüğümüz 3.5 inç ekran bu cepte 4 inçe çıkartılmış. Çözünürlük de artarak 480x800 piksele yükselmiş. 1.2 GHz çift çekirdekli işlemcinin sahibi olan cep, 512 MB RAM ve 4 GB ROM'la geliyor.

Bu özelliklerin dışında Sony tarafından şu an başka herhangi bir bilgi yok. Sanıyoruz ki daha fazla detayı ve yeni ceplerin ne zaman / nerede satışa sunulacağına ilişkin bilgileri MWC 2014 fuarında göreceğiz. Son olarak her iki cebin de çift SIM kart desteği sunacağını söyleyelim.

Okuyucu Yorumları