John Wick 5 olacak mı; olacaksa ne zaman vizyona girecek?

Kısa süre önce sinemalarda gösterime giren John Wick: Chapter 4’ün ardından herkesin aklında “John Wick 5 olacak mı?” sorusu vardı. Ve bu soru, görünüşe bakılırsa şimdiden cevabını bulmuş durumda.

John Wick 5 olacak mı; olacaksa ne zaman vizyona girecek?

Kısa süre önce dördüncü filmi ile vizyona giren John Wick serisi, görünüşe bakılırsa şimdi de beşinci film için hazırlanıyor. Gelen son haberlere bakılırsa, John Wick 5 kesinlikle ufukta görünüyor.

4. çeyrek mali raporlarının açıklandığı toplantı sırasında, Lionsgate'in sinema grubu başkanı Joe Drake, Ana De Armas'ın oynadığı Ballerina spinoff'una ve Mel Gibson'ın oynadığı, Peacock'ın Continental yan dizisine ek olarak, stüdyonun John Wick5 için hazırlıklara başladığını söyledi. Drake, "Dünyayı inşa ediyoruz ve beşinci film geldiğinde organik olacak. Yani seri, hikayeleri nasıl anlatmaya başladığımıza göre organik olarak büyüyecek" dedi.

Ballerina, The Continental ve potansiyel bir video oyunu arasında, Lionsgate'in John Wick trenini çalışır durumda tutma arzusu zaten görülebiliyordu. Nisan ayında, John Wick: Chapter 4 yönetmeni Chad Stahelski, The Hollywood Reporter'a, durum uygun olduğu takdirde Wick'in hikayesine Keanu Reeves ile devam etme fikrine çok açık olduğunu söylemişti.

Tabii ki henüz John Wick 5 hakkında herhangi bir ipucu ya da yayın tarihi yok. Ama John Wick serisinin John Wick 5 ile devam edeceğini bilmek bile heyecanlanmamız için yeterli bir sebep.