Kapory indirimleri cebinize ulaştırıyor!

Kapory'nin yeni mobil uygulamaları, indirimleri anında cep telefonunuza ulaştırıyor!

İndirimler anında cebinizde!

Online İşler A.Ş.'nin hayata geçirdiği yeni nesil ön ödemeli alışveriş modeli Kapory, tüm iOS ve Android işletim sistemleriyle uyumlu mobil uygulamasını hayata geçirdi. Bulundukları bölgedeki en uygun Kapory indirimlerini sunan uygulama, kullanıcılarına anında rahat ve avantajlı alışveriş fırsatı yaratıyor.

Kapory kampanyaları, mobil uygulama ile tüm Türkiye'ye ulaşıyor

Türkiye'nin ilk ön ödemeli alışveriş dönemini başlatan Kapory, indirim ve avantajları en kısa yolla kullanıcılarıyla buluşturuyor. E-ticarette sunduğu "önce gör, sonra öde" sistemiyle kullanıcıların haklarını koruyan ve zararlarını minimuma indiren uygulama, tüketici dostu olmasıyla öne çıkıyor. Kapory mobil uygulaması sayesinde bulundukları bölgeye en yakın noktalarda anında indirim ve kampanyalara ulaşma fırsatı yakalayan üyeler, hizmet veya ürünün düşük orandaki ön ödemesini yapıyor, ardından hizmeti veya ürünü görüp memnun kalırlarsa ödemenin tamamını gerçekleştirebiliyorlar.

Kapory, gece hayatından kültür sanata, turizmden eğlenceye, güzellik ve bakımdan restoranlara kadar birçok farklı markanın hizmetlerinin yanı sıra, dünya markalarını da indirim kampanyalarını üyelerine sunuyor.

Okuyucu Yorumları