Kaspersky ile her yerde güvenlik

Kaspersky, iş yerleri için geliştirdiği özel güvenlik çözümü OpenSpace Security'yi duyurdu.

Kaspersky'den özel çözüm!

Önde gelen anti virüs yazılım şirketlerinden Kaspersky Lab, yeni kurumsal ürün grubu Kaspersky Kurumsal Çözümleri Kaspersky OpenSpace Security'nin beta sürümünü kullanıma sundu.

Her tür ve boyutta ağlar için entegre ürün takımlarla tasarlanan Kaspersky OpenSpace Security, iş istasyonları, dosya sunucuları, elektronik posta sunucuları ve ağ geçitlerini korumayı amaçlıyor.

Kurumlara yönelik entegre bir koruma sistemi sağlayan Kaspersky OpenSpace Security, Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 8.0, Kaspersky Administration Kit 8.0, Kaspersky Anti-Virus for Windows Server 8.0 ve Kaspersky Anti-Virus Second Opinion Solution 8.0 ürünlerini içeriyor.

Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 8.0, spam ve korsan saldırılar dahil günümüzün siber tehditlerine karşın Windows sisteminde çalışan tüm iş istasyonları için kapsamlı bir koruma sağlıyor. Dosya erişimi, oluşumu ve düzenlenmesi aşamalarında tarama yaparak koruma sağlayan bu çözüm sayesinde virüs bulaşmış ve kuşkulu nesneler karantina altına alınabiliyor, silinebiliyor ve üzerinde işlem yapılabiliyor.

Kapsamlı koruma için Administration Kit 8.0

Kapsamlı koruma için Administration Kit 8.0

Kaspersky Administration Kit 8.0 ise herhangi bir büyüklüğü ya da coğrafi dağılımı olan bir kuruluşun anti-virüs koruma sistemini geliştirmek ve yönetmek için geliştirildi. Tüm ağ olayları üzerinde merkezileştirilmiş yönetim ve kontrol sunan Kaspersky Administration Kit, yöneticiler için çok büyük bir yardımcı. Yönetici bu aracı bireysel bilgisayarlar için antivirüs taramanın parametrelerini konfigüre etmek, seçilen kriterlere dayalı iş istasyonlarının gruplarını yaratmak, bu gruplar için güvenlik politikaları tanımlamak, raporları oluşturmak, lisans anahtarlarını yüklemek, anti virüs veri tabanlarını güncelleştirmek gibi işler için kullanabiliyor.

Ayrıca iletişim ağını kullanan sistemlerin onlarca ya da binlercesine sahip herhangi bir boyutta şebekelerinden, uzak erişim ve diz üstü bilgisayar kullanıcılarına kadar tek bir merkezden idaresini sağıyor. Kaspersky Administration Kit, değişikliklerin arasında ortak şebeke boyunca iletişim ağı kullanan sistemlerde anti virüs uygulamalarına ek olarak idare sistemini yüklemek için basitleştirilmiş bir yapıdadır. Özellikleri arsında; yenilenmiş arayüz, yeni gösterge tablosu sistemi, SNMP izlemesi için bir seçenek, Cisco NAC (Network Admission Control) ve Microsoft NAP teknolojilerine destek, yerel ortak şebekeler için ekstra koruma ve şebekeye tekrar bağlanan bir bilgisayarın antivirus koruması yer alıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları