Kingston'dan 2GB kapasiteli Ultimate SD Card

Dünyanın lider bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, Secure Digital (SD) Ultimate Card serisini, yeni yüksek performanslı 2 GB kapasiteli kart ile daha da genişlettiğini duyurdu.

Kingston'dan 2GB kapasiteli Ultimate SD Card

Ultra performans kart serisinin kapasitesi özellikle profesyonel dijital kullanıcıları için arttırıldı.

Kingston SD Ultimate Card serisi, 120X transfer hızıyla Kingston’un diğer SD ürünleri, Standard ve Elite Pro serisinden daha yüksek performans sunuyor. 2 GB’lık SD kartın yüksek depolama kapasitesi, profesyonel kullanıcıların titiz taleplerinin de rahatlıkla karşılanmasını sağlıyor.

“İster dijital kamera ister MP3 player veya PDA olsun, Kingston’un SD Ultimate serisi, tüm profesyonel dijital kullanıcılarının ve dijital tutkunlarının cihazlarını optimize edebilmeleri için yüksek performans avantajı sunmak üzere tasarlandı” diyen Kingston dijital medya müdürü Mike Kuppinger, yeni 2 GB’lık SD Ultimate kartların yüksek performans avantajının yanısıra, büyük dosyalar için, daha geniş depolama kapasitesi sunduğunu da dile getirdi.

Tıpkı CD-ROM sürücülerde olduğu gibi, günümüzde pek çok parça, kullanıcılara kartın ne kadar hızlı imaj transferi yaptığını (okuduğunu ve yazdığını) anlatabilmek için, “X” hız ratingi kullanılarak satılıyor. Kingston’un “X” hız ratingi yazma hızını temel alıyor ve “X” tanımlı hız performansı, her bir saniyede, MegaByte (MB/Sec) cinsinden gerçekleşen yazma hızını ifade ediyor. Daha yüksek “X” hız ratingleri daha hızlı kartlar anlamına geliyor.

SD Ultimate Card’lar, Kingston’un Ultimate ürün ailesinin ilk üyeleri. SD ultimate serisini daha sonra piyasaya sürülecek olan Compact Flash (CF) Ultimate kartlar takip edecek.

Kingston SD Ultimate Card Özellik ve Spesifikasyonları

Kapasiteler : 512 MB, 1 GB, 2 GB
Ebat : 24 mm x 32 mm x 2,1 mm
Hız Ratingleri : 21 MB/sec. read rate - 120X/18 MB/sec. write rate
Çalışma ısısı : 0ºC - 60ºC
Depolama ısısı : -20ºC – 85 ºC
Standartlar : SD Association standartlarıyla uyumlu
Küçük : Bir posta pulu büyüklüğünde
Güvenlikli : Üzerinde varolan yazma düğmesi kazayla veri silinmesini önler
Basit : Tak çalıştır kolaylığında
Güvenilir : Ümür boyu garantili
Ekonomik : Düşük enerji tüketimiyle pilli cihazlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Okuyucu Yorumları