Kingston'dan DataTraveler USB Sürücüsü

Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, popüler DataTraveler USB Flash sürücüsünün performansını arttırdığı ürün serisini, hız ve kapasitesini ifade eden renk kodlu yeni tasarımıyla geliştirdiğini duyurdu.

Kingston'dan DataTraveler USB Sürücüsü

Kington Dijital Medya Müdürü Mike Kuppinger, DataTraveler serisinin yenilenen yüzüyle ilgili olarak şunları söyledi; "DataTraveler serisi, en popüler USB depolama çözümlerinden biri oldu. Renk kodlu geliştirilen yeni tasarım, ürüne daha fazla hızla birlikte eğlenceli renkler de ekledi. Hızlı ve kolay depolama için DataTraveler başlığı, tabanıyla şimdi tam uyum içinde. Kingston, ayrıca özel bir promosyonla, marka-tanımını arttırmak için bütün DataTraveler serisi için bir co-logo programı da geliştirdi." dedi.

Kington Dijital Medya Müdürü Mike Kuppinger, son geliştirilen DataTraveler USB serisi için, 3-Mbps olan yazma performansının arttırması yanında zarif ve pratik bir dış görününüm kazandığını da söyledi.

DataTraveler USB sürücüleri için geliştirilen renk kodlu tasarımı şöyle;

128 MB - Kırmızı, 256 MB-Yeşil, 512 MB Mavi, 1 GB Gri.

DataTraveler'ın küçük boyutları (66.9 mm x 20.4 mm x 9.0 mm) ve
Plug-And-Play Teknolojisi yeni seriyi, kolay taşınabilirlik ve hızlı veri transfer oranını, depolama kapasitesiyle birleştiren ideal bir çözüm haline getiriyor.

Okuyucu Yorumları