Kızaklı Honor Magic 2, Kulaklık Girişsiz Geldi!

Merak edilen telefonlardan Honor Magic 2, kızaklı tasarımıyla gerçeğe dönüştü! İşte Honor 2'nin tüm özellikleri.

Honor Magic 2 tanıtıldı!

IFA Berlin'de varlığından haberdar olduğumuz Honor Magic 2, kızaklı ve ince çerçeveli tasarımıyla gerçeğe dönüştü.

Kızaklı Honor Magic 2, Kulaklık Girişsiz Geldi!

Kızaklı tasarım telefonun en ilgi çeken yanlarından biri olsa da, bu tasarım artık birkaç ay önceki kadar taze değil. Zira Xiaomi ve Lenovo'nun benzer bir mekanizmayla gelen telefonlarını görmüştük. Yine de karşımızdaki telefon oldukça güçlü ve Huawei'nin Kirin 980 yonga setiyle 6GB RAM'i bir araya getiriyor. 128GB'lık depolama alanını küçük bulursanız, telefonun 8GB RAM ve 256GB depolama sunan bir modeli de bulunuyor.

6,39 inç'lik 1080p AMOLED ekran, firmanın iddiasına göre ön yüzün yüzde 91,5'ini kaplıyor. Magic 2'nin bu yüksek orana ulaşmasının nedeni, ön kamera ve bazı sensörleri, arkadan kayarak çıkan ayrı bir yüzeye yerleştirmiş olması. Galaxy S9+'ta bu oranın yüzde 87 civarında olduğunu belirtelim.

Kızaklı Honor Magic 2, Kulaklık Girişsiz Geldi!

Cihaz, güvenlik işini ekranın içine yerleştirdiği parmak izi tarayıcısıyla yerine getiriyor. Telefonun arkasında 16MP'lik standart bir lens, 16MP'lik geniş açılı ve 24MP'lik siyah beyaz sensör olmak üzere toplam üç sensör bulunuyor. Önde de bir 16MP'lik ve iki 2MP'lik sensör mevcut. Honor tahmin ettiğiniz üzere birkaç yapay zeka işlevini telefona dahil etmiş. Bunlara arasında önceden de sunulan portre aydınlatma efektleri var.

Kızaklı Honor Magic 2, Kulaklık Girişsiz Geldi!

USB Type C üzerinden şarj olan telefonun pil kapasitesi 3.500mAh. Ancak üzücü olan, 3,5mm'lik kulaklık girişinin telefona dahil edilmemiş olması. Neyse ki kutuya, kulaklığınızı takabilmeniz için bir dönüştürücü dahil edilmiş.

Magic 2, siyah, mavi ve kırmızı renkleriyle ön siparişe sunuldu. Çıkış tarihi ise 6 Kasım olarak açıklandı.

Okuyucu Yorumları